Cum a fost la Bucovina Beauty – Spring Edition

Pe 30 Martie s-a ”întâmplat” cea de-a treia ediție Bucovina Beauty. Noi am intitulat-o Spring edition pentru ca s-a nimeri să fie în această primăvară. În decursul unui am organizat 3 astfel de întâlniri și mă bucur extrem de mult. De la ”visul ăla nerealizabil” am ajuns la ediția nr.3. Vedem prin țara la fete că se toto fac astfel de întâlniri, îmi doream și îmi doresc să cunosc cât mai multe fete,dar mi se părea un lucru imposibil pentru că deh stau în nordul tării, într-un oraș mic , în care nu se întâmplă mai nimic.

La această a treia întâlnire m-am bucurat că am reușit să cunosc alte 3 fete, pe lângă cele 6 care le știam deja.

Cum a fost la Bucovina Beauty – Spring Edition

 

Le-am cunoscut pe Cristina de la Cu Drag Cristina pe Theodora de la Theodora Istrati  dar și pe Anca de la Mamici pe blog .

Atmosfera a fost din nou una foarte prietenoasă și ne-am simțit foarte bine împreună. Ce să zic abia aștept ediția nr.4, să sperăm ca va fi prin toamnă. Pe lângă cele 3 fete am mai cunoscut-o pe Elena  de  la Sweeteria , pe Alina de la Jannete și pe Alexandra de la Loncolor. Toate trei au fost prezente la eveniment și fiecare dintre ele ne-au oferit câte un cadou /surpriză.

 

Branduri ce au dorit să ne fie alături

Alte branduri care ne-au mai fost alături au fost cei de la Printado care s-au dovedit a fi foarte rapizi. În 3 zile au primit comanda de 20 de tricouri, le-au printat și au și ajuns la mine.  Ne-au oferit fiecăruia câte un tricou cu sigla Bucovina Beauty și numele fiecărui blog.

Dellos și  SanoVita s-au ocupat de noi pe parte de gustări și băutură. Am primit sucuri cu aloe, cu mango de la Dellos dar și diferite gustări unele numai bune de ronțăit de la SanoVita.

Secom a fost pentru a treia oara alături de noi și ne-au oferit câte 3 produse. Vine articol detaliat curând, nu te țin mult în suspans 🙂

Himalaya,Family Care, Clineo și  7th Heavean au făcut un pachet maree, imens chiar și ne-au oferit produse atât nouă cât și vouă. De ce și vouă? Pentru că fiecare dintre noi vom organiza un giveaway. Vine curând și va fi organizat pe instagram. Daca nu ma urmaresti inca si acolo ,te invit să o faci @deyutza87.

Cu Techir  am intrat acum în contact prima dată iar aceștia ne-au oferit un săpun cu aromă de portocală dar și o lufă din burete natural.

Infinite Love au spus da și ei invitației noastre și ne-au oferit câte 3 pen-uri de 8ml . Fiecare cu câte un parfum diferit dar despre asta bineinteles ca vin cu informatii zilele acestea.

Janet Hand &Nails s-au întrecut pe sine și cel puțin pe mine ma bucurat foarte tare. Acesta este un magazin online ce vine produse pentru unghii, iar eu nu am putut decât să fiu foarte încântată. Am primit o mulțime de lacuri de unghii dar și produse de nail art. Am folosit deja 2 lacuri de unghii de la ei si dintre cele 2 , preferata mea e cea nude. După ce văd care e treaba și cu restul te țin la curent, cu siguranță.

Clipe minunate alături de fete dragi

Pe scurt cam așa a fost la Bucovina Beauty Spring Edition. Aaa am uitat să menționez că totul s-a petrecut la pensiunea Santa Fe din Suceava. O pensiune drăguță cu un meniu yammy și un frappe foarte delicios. Dacă ai drum pe acolol, nu ocoli, e păcat să ratezi locația.

 

 

Mulțumesc tuturor sponsorilor care au dorit să fie alături de noi, mulțumesc fetelor care s-au deplasat tocmai de la Iași și mulțumesc Camelia că a ieșit din nou o întâlnire super. Mai vreau  să repetăm experiența:)

 

Deyutza

22 Comments

  1. Ce intalnire frumoasa ati avut. Ma bucur sa vad ca sunteti din ce in ce mai multe si toate sunteti niste dragalase. Observ ca sponsorii au fost generosi si in numar mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.