TPAweeklychallenge2019 – #17 Happy Easter

Easter nails

Lumina și căldura Paștelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze mințile, sa ne deschidă inimile spre iubire, credință, iertare. Fie ca minune Învierii să ne aducă în suflet împăcare, armonie și iertare.
Să fim mai buni și să ne bucurăm din plin de frumusețile ce ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi.

Ultima temă a lunii aprilie din cadrul colaborării TpaWeeklyChallenge  nu putea fi alta decât Easter nails.

TPAweeklychallenge2019 –  Happy Easter

Nu am stat mult să mă gândesc și am ales un model relativ simplu, pentru a-l purta în zilele de Paști. Nu puteau trece aceste sărbători fără a purta unghiuțe festive. Am ales mov,pentru că da îmi place movul  și  nu cred că mai e un secret.

De asemenea pe inelar am folosit un glitter de la She , iar pentru ștampilat am folosit lacul negru de la Janet. Lacul l-am primit la evenimentul Bucovina Beauty Spring Edition  alături de alte nuanțe.   Dacă ești în căutarea unui lac negru perfect pentru ștampilat și nu numai , îl recomand.  Nuanța mea se numește Ștefania și da recunosc am căutat și nuanța Andreea , nu o au :)) .

Din păcate nu am așteptat suficient să se usuce lacul de unghii și am întins puțin modelul pe unghia mijlocie.  Nu e foarte vizibil insă la close up s-a văzut.

 

Acestea au fost produsele folosite. Am uitat să includ în poză base coat-ul, ștampila și matrița folosită. Ca și base  coat am folosit tratamentul de unghii Eveline 8în 1. Ștampilă am folosit-o pe cea de la Essence ediția de Crăciun iar matrița a fost una  de la Bornpretty BP-60 și una no name.

Per total îmi place ce a ieșit și le port cu drag.

 

Mâine sau poimâine revin și cu tema lunară, luna aceasta am avut gradient. Până atunci însă te invit să treci și pe la fete să vezi unghiuțele lor festive.

Sărbători fericite alături de cei dragi !!!!

 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.