Janet nails are grijă de unghiile tale și ale mele :)

Janetnails.ro au fost unii dintre sponsorii de la evenimentul Bucovina Beauty Spring Edition . Nebunie mare între noi cele nails addicted :)) . Nu știu fetele dar eu una m-am bucurat că am ”jucării noi” 🙂 . Noi nuanțe de oje și noi produse pentru nail art.

Cei de la JanetNails s-au întrecut pe sine și ne-au făcut tuturor câte o cutie personalizată cu tot felul de produse. Fiecare fată și-a ales o categorie de produse , iar eu clar mi-am ales nail art.

 

 

 

 

Am primit 7 lacuri de unghii pe care sincer le ador. Nu știu la care să mă opresc prima dată . Toate sunt nuanțe superbe și au denumiri interesante. Fiecare nuanță de ojă are denumirea după nume de fete.

De le stânga la dreapta ți le prezint pe :

  • Tatiana
  • Ștefania
  • Jasmine
  • Veronica
  • Mirela
  • Ioana
  • Luminița

Recunosc am căutat-o și pe Andreea , eram curioasă ce nuanță ar atribuii acestui nume . Din păcate nu am găsit nici o sticluță cu acest nume, însă spre să se gândească pe viitor.  Toată colecția Femina o găsești pe site.

Pe lângă cele 7 noi prietene, am mai primit și alte chestiuțe.  Un dizolvant de lac de unghii, un top coat, un corector pentru manichiură, trei pile diferite mărimi, cutiuțe cu ștrasuri și waterdecalsuri.

Lacurile de unghii le-am pus deja la treabă și de-a lungul săptămânilor le-ai tot văzut pe la mine. Lacurile de unghii fie le-am folosit ca atare, fie le-am inclus în manichiuri pe care le-am purtat.  Fiecare manichiură o găsești pe blog în secțiunea Nails sau pe instagram.

Lacurile sunt foarte rezistente, se usucă repede pe unghii și cea de care m-am îndrăgostit iremediabil este nuanța Jasmine.

 

Lacuri de unghii  – Janet Nails

Aceasta este nuanța care am cucerit iremediabil. Nu pare nimic deosebit , e un banal roz natural dar care mei îmi place maxim. Această nuanță mă duce cu gândul la nuanța gelului care este folosit pentru unghiile tehnice.

Am folosit de câteva ori această nuanța și sincer nu am aplicat nimic, am lăsat lacul de unghii și atât. Nu vreau să îi stric frumusețea și sincer nici nu am simțit nevoia.

Lacul de unghii în nuanța Ștefania nu l-am folosit decât la ștampilat. Nu prea îmi fac unghiile negre așa că negru doar la asta folosesc. Ce pot spune că merge perfect la așa ceva.

Easter nails

Rozul ăsta dulce mi-a plăcut mult și el. L-am văzut combinat cu o dantelă și asta am și făcut.  Tatiana e tare drăgălașă și prevăd multe manichiuri cu această nuanță.

Despre Luminița nu îți zic tare multe, pentru că am o mani  pregătită. Nuanța e superbă și a rezistat pe unghii mai bine de  o săptămână.

 

Nici  Veronica nu e mai prejos. Simmerul din lacul de unghii e foarte frumos. Eu am folosit această nuanță la realizarea manichiurii pentru Earth Day /Ziua Pământului.  A reprezentat foarte bine pădurile lumii. 🙂 Cu siguranță pe vară o voi mai folosii pentru că eu așa o văd ca o nuanță de vară.

 

Janet nails are grijă de unghiile tale și ale mele 🙂

 

Urmează noi manichiuri și cu restul lacurilor de unghii. Cu siguranțe le vei vedea cât mai curând incluse în ceea ce urmează.

Fiecare sticlă are 15ml și costă doar 12lei.

Dizolvantul pentru lac de unghii l-am folosit și îmi place, șterge bine unghiile.Recipientul în care vine,nu prea îmi place dar trecem peste asta.  Corectorul pentru manichiură îmi place și el, curăță bine curiculele.  Mai am astfel de corectoare și sincer mi se pare super invenția asta.

Pe Janet Nails găsești și alte produse pentru unghii nu doar ceea ce ai văzut la mine.  Dacă ești pasionată de unghiile tehnice să știi că aici găsești o varietate de produse. Printre ele și  geluri UV , oje semipermanente, lămpi UV,  pensule, tratamente , pile și multe altele. Găsești tot ce ai nevoie pentru  a-ți îngriji unghiile tale sau pe ale altora.

Eu una sunt cu unghiile naturale însă știu că acum sunt în mare vogă unghiile cu gel așa că aici e un paradis mai mic.

Imi place magazinul e dotat și produsele sunt de calitate, în plus găsești un o categorie cu produse la reducere. Acum sunt reduceri de până la 50% , wow …

 

Știai despre acest magazin ? Ai facut cumpărături de aici ? Cum ți se par produsele primite? Te tenteaza ceva ?

Deyutza

7 Comments

  1. Eu fiind un fan al culorilor neutre, trebuie sa spun ca imi place mult manichiura cu acel roz-nude. 💕

  2. Știu ca tu ești o mare pasionata a acestor produse pentru unghii și ma bucur sa văd ca ai făcut descoperiri noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.