Răsfăț și revitalizare & detox cu măștile 7The Heaven Renew You

Cine mă urmărește știe că iubesc măștile, iubesc să mi le aplic și iubesc efectul lor după aplicare.  Iubesc în special măștile de tip șervețel sau cele peel-off, (sunt mai comode).

La Bucovina Beauty Spring Edition am avut norocul ca cei de la 7Th Heaven să dorească să ne fie alături. Prin intermediul lor am primit 3 dintre cele mai noi măști apărute pe piață.  Renew You este o gamă nouă de măști pe care am  testat-o cu mare interes. Măștile vechi 7Th Heaven sunt la discreție în casa mea și aplic câte una cel puțin o dată pe săptămână.

Ce am primit din partea 7th Heaven la Bucovina Beauty – Spring Edition

Am primit mai multe produse însă de data aceasta vorbim despre măștile Renew You. Cele trei pe care le-am primit sunt:

  1. 7th Heaven Renew You 24K  Gold Firming Sheet Mask – mască pentru față cu foiță de aur 24K pentru fermitate
  2. 7th Heaven Renew You Detox &Replenish Hydrogel Mask – mască  hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure
  3. 7th Heaven Renew You Gold Radience Eye Masks – mască gold pentru ochii cu Q10 și extract din boabe de soia

 

7th Heaven Renew You 24K  Gold Firming Sheet Mask

Aceasta mască conține amino-acizi și anason stelat, pentru hrănire și vitalitate. Masca cu foiță de aur este una de tip șervețel, formată din două părți. E prima pe care o folosesc de genul ăsta și pot spune că mi-a plăcut tare mult.  În primul rând ma uimit cantitatea de sser din plic și de pe mască. Fiind atât de generoasă mi-a permis să stau mai bine de 20 de minute cu masca, deși timpul indicat este de 10-15minute. A fost o reală plăcere să stau cu această mască pentru că la final senzația a fost minunată.

Un ten hidratat la maxim, mai luminos și plăcut la atingere. Aproape toată soluția a intrat în piele, șervețelul era aproape uscat iar excesul l-am masat în piele.

Foița de aur îi oferă un aspect ”manelos” și asta mă amuză dar îmi și place, mă simt o prețioasă când o port. 🙂

Masca este o mască de tip șervețel și acestea în general sunt de unică folosință. Eu recunosc am folosit-o de două ori,pentru că rămăsese o mulțime de soluție în ambalaj. Mi-a fost milă să arunc mai ales că știam ce bunătate se află acolo. Așa că am sigilat bine pachetul și la 3 zile am folosit-o din nou. Efectele au fost aceleași și am avut la fel de multă soluție. Trebuie să îmi mai cumpăr aceasta mască pentru că îmi place mult. Prețul e undeva în jurul prețului de 20 de lei,dar își merită bănuții.

 

7th Heaven Renew You Detox &Replenish Hydrogel Mask

De meritat bănuții și-i merită și masca 7th Heaven Renew You Detox &Replenish Hydrogel Mask. Și aceasta este o mască formată din două părți doar că aceasta este dintr-un silicon, sau nu știu exact,oricum un material gelatinos. Nu știu exact cum se numește dar știu că e destul de fragil și trebuie avut grijă cu unghiile să nu se rupă.

Cea de-a doua mască este o mască pe bază de antoxidanți din fructe, aceștia includ 7 tipuri diferite de fructe de pădure și cărbune.  Antioxidanții din fructele de pădure fac ca mască să creeze un complex puternic ce hidratează, calmează și ajută tenul. Cărbunele detoxifiant ajută la eliminarea impurităților și absoarbe excesul de sebum,ceea ce pentru mine e perfect. Posesoare a unui ten gras, cu pori dilatați, ce pot să zic această mască a venit la fix. Spre deosebire de prima aceasta nu are la fel de multă soluție pe ea, însă prin prisma materialului din care e confecționată, s-a lipit foarte bine pe față.  Aceasta se mulează perfect după forma feței și stă acolo mult timp până o dezlipești.

Am lăsat-o și pe aceasta în jur de 20 de minute la acționat. La final pori mei erau vizibil mai micșorați, nu foarte mult dar am văzut diferențe. Totodată era mai luminos, și parcă îl simțeam mai curat. Ser nu am avut foarte mult de masat dar cu siguranță și-a făcut treaba în cei 20 de minute.

Ca și preț e ceva mai piperat însă nu exagerat,costă în jur de 22-25 de lei.

 

 

7th Heaven Renew You Gold Radience Eye Masks

Ultima dar nu cea din urmă este această mască gold pentru ochii cu Q10 și extract din boabe de soia.  Am o perioadă bună de când folosesc măști pentru zona ochilor, iar aceasta de la 7th Heaven, e una dintre cele mai bune pe care  le-am testat. Infuzată cu extracte de CoQ10 și boabe de soia această mască ajută la îmbunătatirea aspectului pielii. În același timp ajutând și la producerea de colagen,rezultând o hidratare profundă a pielii.

Plasturii sunt aurii ca și mască pentru față cu foiță de aur 24K. La fel au foarte mult ser și aici recunosc că i-am utilizat de 3 ori. Chiar era păcat să arunc bunătate de produs, și în plus i-am folosit tot pe pielea mea.

Acești plasturi promit că oferă o reîmprospătare a ochilor obosiți și că ajută la reducerea apariției petelor negre și a pungilor de sub ochi. Totodată promite să ofere strălucire intensă datorită CoQ10. Am  noroc nu am pungi pe sub ochi, însă din cauza nopților nedormite și a programului haotic am oareșice cearcăne.

Folosită 3 zile la rând masca aceasta ma ajutat să îmi hidratez foarte bine zona ochilor, iar cearcănele să îmi dispară. Pentru un plus de revitalizare eu am pus pliculețul cu plasturi în frigider pentru vreo 10-15 minute. După ce s-au răcit bine, i-am aplicat sub ochi iar efectul a fost și mai wow.

 

Răsfăț și revitalizare & detox cu măștile 7The Heaven Renew You

A fost o reală plăcere să îmi aplic aceste măști pe ten, mai ales că nu sunt simple șervețele.  Cât timp am stat cu ele mi-am făcut și câteva selfie cu câteva filtre 🙂 .

Toate aceste măști se găsesc în DM dar am înțeles că ar fi și prin Mega Image . De asemenea se găsesc și  în online pe Zenobia.ro sau Emag. E posibil să mai fie și prin alte magazine dar eu doar aici le-am găsit momentan.

Pe Instagram poți să găsești diferite poze/video cu mine și măscuțele. Tot pe Instagram îi poți urmări și pe 7Th Heaven și astfel afli mai repede noutățile.

Sunt curioasă câte ”mask – addicte ” am prin zonă. Câte dintre voi ați folosit măștile 7Th Heaven și care e preferata voastră.

Deyutza

11 Comments

  1. Cred ca am testat si eu de la ei o masca, una pe baza de carbune. Nu sunt sigura pentru ca intr-un timp intram in DM si luam ce masti gaseam la raft fara sa ma uit prea mult la brand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.