Gama de produse pentru păr vopsit LONCOLOR Expert

La finalul lunii Martie la evenimentul Bucovina Beauty Spring Edition, Alexandra reprezentat al brandului Loncolor în teritoriu, ne-a fost alături. Bucuria mare a fost că Alexandra nu a venit cu mâna goală și ne-a adus câte un goodie bag foarte consistent.

Pentru fiecare dintre noi ea ne-a adus o punguță ce conținea întreaga gama de produse pentru păr vopsit Loncolor Expert.

Gama de produse pentru păr vopsit LONCOLOR Expert

Tot mai multe fete în ziua de astăzi de vopsesc. 90 % din populația feminină își vopsește părul constant și acest lucru are nevoie de o îngrijire mai deosebită. Un păr vopsit are nevoie de alte produse față de o persoană care nu își aplică vopsea pe păr.

Părul vopsit are nevoie de produse de întreținere dedicate acestui tip de păr. Mai exact are nevoie de un șampon, balsam, mască și eventual un ulei hidratant.  Toate acestea trebuie să fie adaptate structurii firului de păr.

Rolul acestor produse este să mențină culoarea și strălucirea părului. Gama de produse pentru păr vopsit Loncolor Expert conține tot ce ai nevoie.

Șampon, Balsam, mască, cremă leave-on,  ulei de păr toate destinate părului vopsit. Această gamă  pentru păr vopsit are la baza uleiul de Tsubaki. Acest ulei mai este numit și  Camellia Japonica.

 

 

  Șampon și Balsam pentru păr vopsit Loncolor expert

 

Șamponul pentru păr vopsit LONCOLOR Expert COLOR & FRESHNESS curătă delicat părul. Acesta oferă o îngrijire optimă părului vopsit,iar folosit împreună cu balsamul și/sau masca din aceiasși gama părul devine mai mătăsos. Odată devenit mătăsos acesta devine și uşor de coafat, ceea ce pentru fetele cu părul aspru e o binecuvântare.

Acest șampon curăță părul în profunzime fără să atace firul de păr și fără a-l îngrășa. Cele două produse fac o treabă bună împreună.

Ambele recipiente sunt de 500ml, într-un ambalaj negru destul de elegant zic eu. Prețurile fiind undeva în jur de 13-16 lei pe bucată.  Prețuri bune mai ales dacă vrei să ai o culoare de păr proaspătă o perioadă îndelungată de timp.

Masca de păr Loncolor Expert

Masca este și ea un factor esențial în ritualul de menținere a culorii părului. Aceasta se aplică o dată cel mult de două ori pe săptămână. Se aplică după spălare, pe părul umed cu masaj uşor. Aceasta se lasă să acţioneze 1-5 minute și apoi se clătește cu apă din abundenţă. Dacă nu clătești bine atât șamponul cât și balsamul sau masca, părul se îngrașă mult mai repede.

Această mască promite să ofere o îngrijire durabilă, în profunzimea părului vopsit. De asemenea promite să mențină intensitatea culorii și să protejeze împotriva factorilor externi.

O mască e bine venită oricând indiferent dacă ai părul vopsit sau nu.

Crema leave-on și ulei protector pentru păr vopsit

Recunosc cele două produse sunt o noutate pentru mine. Ulei de păr am mai folosit însă nu pentru păr vopsit. Cremă de păr nu acum e prima oară și da îmi place mult.

Crema leave-on pentru păr vopsit după cum spuneam e o noutate. Fiind o cremă leave-on aceasta se poate aplica atât pe părul umed cât și pe cel uscat și nu se spală. Îmi plac tare mult produsele de genu. Ca și restul produselor ajută la menținerea culorii părului o perioadă cât mai îndelungată. Nu încarcă firul de păr, ba din contra îl ajută să fie mătăsos și ușor de coafat.

De asemenea are un efect anti-frizz, ceea ce iar e super. Recipientul are pompiță ceea ce îl face ușor de utilizat. Are 200ml dar ajunge o perioadă lungă de timp pentru că nu e nevoie de mult produs.

Descrierea oficială a acestui ulei de păr sună cam așa:

Uleiul LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT hrănește părul și îl protejează de factorii externi, fără a lăsa o senzație lipiciosă sau uleioasă, având grija ca nuanța ta preferată să își păstreze strălucirea un timp îndelungat.

Sunt de acord cu tot ceea ce promite mai puțin cu senzația de uleios. Am auzit fetele cu părul mai uscat că le-a făcut foarte bine. Eu din păcate nu îl pot folosi, pentru că am un păr gras iar acest ulei îl face și mai gras. Am încercat mai multe variante de aplicare, de dozare nimic, din păcate același efect. Totuși pentru persoanele cu păr normal sau uscat cred că e foarte bun,pentru că produsul în sine e bun, eu am probleme :))

Și acesta are un efect anti-frizz dar oferă totodată și un boost de strălucire pentru culoarea părului. Teoretic și aceste se aplică pe părul umed sau uscat pe toată lungimea lui fără a-l clăti.

Recipientul are doar 100ml dar nu ai nevoie de mult produs, te ajunge foarte mult.

 

Aceste produse fac o treabă foarte bună, însă dacă vrei să fie  și de  durată, încearcă se eviți cât mai mult soarele și apa cu clor. Acum e sezonul concediilor, mersului la mare, la piscină. Expunerea la soare sau la umiditate slăbesc puterea culorii. De asemenea sarea și clorul sunt alți factori care reduc intensitatea culorii.

Tu te vopsești ?Cum îți menții nuanța părului intensă și strălucitoare mult timp? Ai folosit gama Loncolor Expert Color and Freshness ?

 

Deyutza

11 Comments

  1. Nu am incercat gama aceasta dar fiind o gama profi banuiesc ca e faina. Arata si bine produsele.

  2. Sa stii ca vopsitul repetat a avut consecințe asupra părului, imi dau seama ca nu am mai folosit pro duse pentru protecția părului vopsit.este cazul sa incerc si eu ceva nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.