Bujiterii alese ! Din pasiune pentru frumos- Janette Suceava

Orice femeie iubește bijuteriile și orice femei are acasă cel puțin o pereche de cercei, un colier sau un inel.

Eu una mă număr printre femeile care iubesc bijuteriile și care niciodată nu are prea multe.  Îmi plac toate în egală măsură și port cel mai des cercei. De fapt fără ei nu ies din casă 🙂

Istoria bijuteriilor și cum au apărut ele

Bijuteriile au avut semnificații diferite care au fost caracteristice perioadei în care acestea au fost create și purtate.  În urmă cu 100.000 de ani, oamenii de atunci se împodobeau cu scoici. Se spune că cea mai veche bijuterie este un colier format din 4 scoici perforate și prelucrate ornamental. Aceasta a fost  descoperită într-un sit arheologic din Oued Djebbana, Algeria.

Apoi în epoca de piatră, bijuteriile erau alcătuite din perle, cochilii de melci, vertebre de pește, oase sau dinți de animale. După aceasta  în epoca bronzului apare metalul și totul începe să se transforme încet încet în ceea ce purtăm astăzi. După o altă perioadă,  fenicienii din antichitate au descoperit sticla opacă iar romanii au fost cei care au făcut trecerea la sticla transparentă.

Odată descoperite acestea, bijuteriile au evoluat și s-a ajuns la ceea ce înseamnă astăzi bijuteriile. Cu un finisaj atent lucrat, cu pietre prețioase, astăzi bijuteriile sunt adevărate comori la casa omului- a femeii mai exact.  O bijuterie ar trebui să aducă o completare stilului și personalității tale. De aceea de multe ori bijuteria te alege pe tine și nu tu pe ea.

Rezultatele cele mai bune sunt atunci când chimia dintre tine și bijuteria aleasă este 100% și vă contopiți una cu cealaltă.

Cam de aici a pornit și povestea Janette Suceava

Într-un orășel mic, pictat în peisajul de basm al Bucovinei, cineva și-a imaginat în razele unei dimineți de primăvară, o lume a femeilor în care toate dorințele sunt îndeplinite. Aripi pentru vise, gusturi alese, feminitate, ruj roșu-trandafiriu, bijuterii unicat, eleganță, cappuccino venețian, tocuri și companie încântătoare.

Janette la Bucovina Beauty – Spring Edition

În cadrul evenimentului Bucovina Beauty Spring Edition Alina a fost alături de noi și ne-a oferit fiecăruia dintre noi, o cutiuță elegantă și tare prețioasă. Fiecare dintre noi ne-am bucurat de câte o bijuterie din argint.  Eu am fost fericita ”câștigătoare” a unor cercei din argint cu un design deosebit.

Nu știu dacă știi dar eu una nu mă dau în vânt după bijuterii din aur și nici cele cu pietricele. Din aur am doar verigheta și un lănțișor, în rest toate bijuteriile mele sunt din argint. Iubesc acest metal și sunt de părere că ies niște bijuterii și modele deosebite.  În plus argintul dă foarte bine într-o combinație cu pietre colorate sau atunci când bijuteriile sunt mai voluminoase.

 

Cerceii pe care i-am primit în cadrul evenimentului, după cum ziceam sunt o pereche de cercei deosebiți cu un design aparte.  Sincer nici nu știu dacă mă putea nimeri mai bine. Nu ies din casă fără cercei și îi schimb aproape zilnic. Pe aceștia însă i-am cam purtat mereu,  de 2 săptămâni de când i-am primit. Mereu am primit complimente pentru ei și mai toate femeie m-au întrebat de unde. Cerceii se închid cu filet și acesta stă foarte bine. Pentru că nu se poate dormi cu acest gen de cercei îi dai jos seara și dimineața îi pun din nou. Filetul e la fel de strâns și nu am avut nici o problemă.

Par o simplă pereche de cercei însă sunt cercei din argint veritabil 925.  Toate bijuteriile Janette  sunt însoțite de certificate de garanție și conformitate. Bijuteriile din argint 925 sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către personal specializat din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

 

Cercei ,inele, brățări coliere orice femeie îți dorește să aibă bijuterii unicate, bijuterii care să o reprezinte. Janette oferă acest lucru.  Fiecare bijuterie este o poveste, de se să nu fii personajul principal din ea.

 

 

Janette Bijuterii se găsesc

Janette  Radauti – Str. Stefan cel Mare , nr. 19, Rădăuți, județul Suceava

Janette – Centrul Comercial Iulius Mall Suceava, în fața caselor de marcat Auchan

Janette – Centrul Comercial Shopping City Suceava, în fața magazinului Orsay

Janette – Centrul Comercial Zimbru Suceava, stand N33

 

 

Tu ce fel de bijuterii porți ?  Care sunt preferatele tale?

Deyutza

7 Comments

  1. Iubesc cerceii rotunzi si iti vin tare frumos astia. In ultimul timp port doar argint asa ca o pereche de genul ar fi foarte potriviti si pentru mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.