WEB 2 PRINT agenția de care ai nevoie în promovare

În ziua de astăzi totul este digitalizat, totul se întâmplă online, dar cu toate astea nu trebuie să uităm să fim și oameni. Să nu uităm să oferim, să personalizăm lucrurile și să nu luăm totul standard.

De multe ori am spus că îmi plac lucrurile personalizate, lucrurile care au o personalitate și care pot rămâne că și o amintire valoroasă cu toate datele pe ele. Îmi place când mă uit la o cutie spre exemplu și să zic:

– Aa uite astă o am de la evenimentul x și e din anul y.

Cred că e mult mai drăguț decât să zici:

– Ăa o am de foarte mult timp, sincer nici nu mai știu de unde și cum, dar e drăguță și am păstrat-o.

Tu care variantă o preferi ?

 

Pentru toate lucrurile acestea în ajutorul nostru vin cei de la WEB2PRINT o tipografie din București.  Ei lucrează și în online dar bineînțeles că au și sediu în București pe strada Poligrafiei nr 75. Eu zic că și strada a fost predestinată pentru așa ceva 🙂 .

Aceștia se ocupă de tot ce ai nevoie atunci când vrei să promovezi ceva. Ei te ajută cu fyere, broșuri, mape, pungi cadou,etichete, stikere,bannere  și chiar tablouri canvas.

Și cât de frumoase sunt tablourile în acest stil, iar cel mai important este că îți poți creea tu un tablou personalizat .

Tablourile canvas au depășit demult statutul de o simplă decorațiune pe un perete. Acestea pot fi elemente chei în amenajarea unei camere, unui birou, sau chiar a unei cafenele. Și dacă vorbim despre un tablou personalizat atunci să știi că acesta poate fi imprimat cu orice îți dorești. Logo-ul firmei, florile preferate, un peisaj sau chiar chipul tău sau al persoanelor dragi.

Tablou canvas cadou perfect pentru tineri căsătoriți

Și vorbind despre chipul persoanelor dragi, un astfel de tablou poate fi un cadou excelent pentru aniversari sau chiar cu fotografie de la nuntă pentru tinerii căsătoriți. Noi avem unul și astfel mă pot admira zi de zi și să îmi amintesc de ziua aceea fericită din viața mea.

Și dacă tot vorbim de nunți să știi că pe WEB2PRINT găsești și cutii prăjituri și plicuri personalizate. Bine la capitolul cutii, îți poți personaliza și poți avea cutii pentru orice îți dorești. Cutiile personalizate pot fi realizate din materiale diverse, precum cutii din cartoane standard sau speciale, din mucava, lemn sub diferite forme si dimensiuni. Mă gândeam la cutiile din carton cu fereastra că acestea reprezintă o alegere cu adevărat inspirată atunci când dorești să oferi la nuntă prăjituri, tortul sau orice alt tip de mărturii. Eu aici mă gândesc la nuntă, dar bineînțeles că o cutie frumoasă poate fi oferită cu orice ocazie și mai ales dacă ești un antreprenor și dorești să îți vinzi/promovezi produsele.

Ador când comand ceva și totul vine foarte frumos ambalat în cutii deosebite și eventual un plic cu o mini scrisorică în el sau un gând drăguț.

WEB 2 PRINT agenția de care ai nevoie în promovare

Și dacă e să continuăm povestea cu nunta, să nu uităm că ai nevoie și de plicuri personalizate. Poți alege unele frumoase pentru invitațiile la nuntă dar trebuie și plicuri de bani.  Ca și nuntaș nu e tocmai plăcut să dai bani:) dar când vezi cât au investit mirii și cum și-au dat interesul pentru ca totul să arate impecabil parcă dai banii ăia mai cu drag .

WEB2PRINT au o experientă de peste 23 de ani în tipografie și sunt sigură că orice ai avea nevoie ei te pot ajuta în realizarea acelui lucru. Sunt o echipă de profesioniști dedicată în oferirea de servicii de înaltă calitate. Își desfășoară activitatea cu competență, cunoștințe și abilități tehnice solide, asigurându-se că își îndeplinesc responsabilitățile într-un mod profesionist și eficient.

Și dacă tot am răsfoit site-ul lor, mi-aș dori și eu o agendă, o cană și de ce nu cărți de vizită, toate personalizare bineînțeles. Pentru că iubesc lucrurile personalizate care oferă valoare oricărui obiect banal.

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.