Review- Sunt gata de plaja cu costumele de baie de pe Berlook

V-am zic in articole anterioare că eu an de an incerc să îmi înnoiesc garderoba cu câte un costum nou de baie. Anul acesta m-a tot uitat pe diferite site-uri și m-am cam înnoit cu mai multe 🙂  Dar astazi vreau sa vă vorbesc despre cele de la Berlook.

Comanda am plasat-o acum vreo 2-3 săptămâni și în 10 zile cred că a ajuns la mine prin curier. Au venit foarte frumos ambalate , într-un săculeț elegant, chiar drăguț.

Pentru că am fost destul de indecisă am optat pentru 2 costume de baie întregi, dar cu tăieturi foarte fine și elegante. Materialele sunt wow, chiar nu mă așteptam la o asemenea calitate. Chiar îmi plac mult de tot și ce mi se pare foarte interesant că toate aceste costume de baie sunt făcute din materiale reciclate. Cei de la Berlook susțin sustenabilitatea.

Colecția lor oferă o mulțime de opțiuni de costume de baie elegante, care sunt, de asemenea, ecologice, realizate din materiale sustenabile care reduc la minimum impactul acestora asupra mediului.
Astfel te poți bucura de timpul petrecut la soare în timp ce te simți și bine în legătură cu achiziția ta știind că ai contribuit la un viitor mai bun.

Mi-a fost greu să aleg dintre multitudinea de modele, dar m-am hotărât asupra a două costume întregi. Unul roșu șu unu albastru.

Red Cutout Twist One-Piece Swimsuit

 

Materialul este unul placut la atingere, si marimea se potrivește perfect. M-mghidat după măsurătorile de pe site și am ales mărimea L. Mi se potrivește perfect și abia aștept concediu să le etalez și să le pozez așa cum merită. Tăietura de pe abdomen mi se pare foarte sexy și tot odată cu descoperă prea mult mai  ales că eu nu am vre-un abdomen bine tonifiat. Bretelele sunt reglabile și decolteul este și el atât cât trebuie. Nu arată nici prea mult dar nici foarte decoltată nu vei fi.

Culoarea este una vibranta și sper eu că va arăta foarte frumos pe pielea bronzată. Materialul este o combinație între spandex și polyamidă reciclată și pot spune că se simte foarte plăcut și fin la atingere. Am sa vad cum se va comporta în contact cu apa și cu soarele dar per total îmi place tare mult.

 

Double Strap One Piece Swimwear

 

La fel de mult îmi place și acest costum de baie albastru. Pe el l-am ales pentru acest spate gol și sexy. Adevărul e că trebuie să reglez puțin bretelele la spate dar per total îmi place extrem de mult. Materialul este la fel din spandex și poliamyda reciclată. Oricum toate detaliile le găsești pe site, la fiecare articol vestimentar. Compoziție, masuratori, poze detaliate tot ce ai nevoie.

 

Uh sunt atât de încântată abia aștept concediu… Si când mă gândesc că mi-a fost așa de greu să aleg. Oricum am făcut alegeri tare bune și văzând calitatea produselor, parcă mi-aș mai dori și un costum din 2 piese.

 

 

@deyutza.ro

Costumele de baie @berlook sunt confecționate din materiale reciclate pentru ca ei iubesc si promovează sustenabilitatea. #berlook #sustenabilitate #deyutzablog #swimsuit

♬ Summer Song-Funk Pop& Bruno Mars Type Beat – 伴奏 – No Birthday

Să ști că pe Berlook nu găsești doar costume de baie, dacă intri în secțiunea Clothing găsești o mulțime de haine drăguțe și toate din materiale sustenabile. Și am văzut niște seturi , aw ..iar prețurile … te îndeamnă să cumperi și iar să cumperi.

 

 

 

Deyutza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.