Ce produse Essence folosesc pentru un machiaj de zi

Nu sunt eu un make up artist, sau vre-un guru în ale machiajului însă consider că știu cât de cât baza. Nu exagerez cu nimic și mereu mă axez pe un machiaj simplu.

Machiajul tenului contră în bază,fond de ten, pudră, blush, iluminator – nu vreau să îmi încarc tenul inutil. Pentru ochi folosesc un fard sau două, nelipsitul eyeliner și o mascara, conturez sprâncenele și aia e. Pentru buze , contur și un ruj și sunt gata de plecare.

Articolul de astăzi nu e un tutorial de make-up sau ceva de genul ăsta. Acesta este mai degrabă un review al produselor Essence.  Brand de care mă bucur din ce în ce mai mult. După cum poate știi locuiesc într-un magazin mic și nu prea găseam produse în magazinele fizice, online la fel se găseau greu așa că am fost oarecum privată de ele.

De ceva vreme am ocazia să mă bucur mai des de aceste produse și de aceea astăzi vreau să vorbesc de ultimele produse intrate în colecția mea.

Mare parte din produsele folosite sunt lansate de curând, în martie mai exact și se găsesc în magazine.

Gama Fresh & Fit Essence

Aceasta gamă conține aceste două produse primer și fond de ten. Se știe poate că eu sunt o mare consumatoare de fonduri de ten și mereu sunt în căutarea celui mai bun.

Acest fond de ten, nu pot spune că e cel mai bun, însă pot spune că e foarte bun și chiar mai iubit.

Din cauza faptului că sunt pretențioasă cu fondurile de ten, de asta sunt mereu în căutare de ele. Nu mă mulțumesc 100% și adevărul că și curiozitatea mă împinge la cunoaștere.

Fondul de ten Fresh & Fit Essence este un fond de ten, pe care eu una îl recomand pentru toate tipurile de ten.

Poate greșesc, dar eu una așa îl văd.

Este un fond de ten hidratant, îmbogățit cu un complex de vitamine și apă de afine. Acest fond de ten “trezește” pielea și îi oferă un aspect sănătos. Pigmenții delicați, ce reflectă lumina, oferă un aspect neted și proaspăt.

Acoperirea este una de mică spre medie, dar rezultatul este unul atât de frumos de nici nu îți mai trebuie altceva. Dacă nu ai nimic de ascuns și dacă îți dorești un ten fresh, și cu un glow natural atunci clar trebuie să îl cauți.

  Se găsește în 3 variante de nuanțe:

10 fresh ivory

20 fresh nude

30 fresh honey.

Eu am nuanța 10 fresh ivory  și nu cred că exista o altă nuanță care să mi se potrivească mai bine.  Este exact nuanța tenului meu și iubesc cum îmi arată pe față.

Nu încarcă tenul, nu se oxidează și rezistă aproape la fel de bine și cu primer, și fără și cu pudră și fără. Rezistă pe ten chiar și 12 ore.

Da 12 ore pe tenul meu, bine nu arată al fel ca atunci când l-am aplicat dar nuanța tenului meu e uniformizată. Arată bine chiar și după atâtea ore și chiar nu simt nevoia să reîmprospătez machiajul.

L-am testat în toate modurile posibile, și în nici unul nu ma dezamăgit. Adevărul e că la 25 de lei cât costă ele nici nu poți avea pretenții mari, dar el se comportă ca și un produs mai scump.

Acum pentru vară fondul de ten Fresh & Fit este perfect și este ceea ce trebuie să cauți.  Nu știu dar eu tare greu mă mai despart de el, și de când l-am primit îl folosesc zilnic. Clar îl voi recumpăra fără doar și poate.

Nu știu cum se va comporta vara, la călduri mai mari dar eu chiar am încredere în el.

 

Primer Fresh & fit Essence

Tot din cauza tenului meu cu probleme, este indicat să folosesc primer. Primerul mă ajută ca fondul de ten să reziste mai mult pe ten.

Primer-ul Fresh &fit mă mai ajută și cu minimalizarea porilor. Pe nas și în zona lui am niște pori foarte mari și uneori urăsc cum se vede fondul de ten, mai ales dacă e mat.

Acest primer este un primer iluminator și poate fi folosit individual sau aplicat înaintea fondului de ten. Are o textură ușoara, cu pigmenți ce reflectă lumina și oferă un aspect proaspăt, neted, și mărește rezistența fondului de ten.

La fel ca și fondul de ten din aceiași gamă, acesta este îmbogățit  cu vitamine și apa de afine.

Afinele sunt fructe care ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.  Substanțele nutritive pe care le oferă afinele sunt importante pentru ten și întregul organism.

Afinele hidratează și hrănesc pielea, îi oferă un aspect natural sănătos, consolidează vasele de sânge, protejează tenul de efectele negative ale radicalilor liberi și de îmbătrânirea înainte de vreme.

Afinele au pigmenți antociani care neutralizează radicalii liberi, încetinesc apariția ridurilor, previn aspectul palid și îmbătrânit al tenului.

Recipientul are 30 ml iar prețul e undeva la 15-16 lei.

Ce produse Essence folosesc pentru un machiaj de zi

Ziceam și la început care este ordinea folosirii produselor. Prefer un machiaj simplu fie că e vorba de un machiaj de zi sau unul de seară. Pentru cel de seară, cel mult aplic ceva mai mult fard și accentuez mai bine ochii.În rest urmez cam aceiași pași.

Pentru machiajul tenului:

Bază – Primer Fresh & Fit

Fond de ten Fresh& Fit

Pudră – All about Matt

Blush  matt touch blush

Iluminator – Glow to go spray și pudră

Pentru machiajul ochilor :

Primer – I love color

Fard mono – I love nude

Creion Kajal  ( pe care am uitat să îl pun în poză)

Mascara – Instant volume boost

Sprâncene – Eyebrow gel color& shape

Pentru machiajul buzelor :

Contur :Lipliner Draw the line nuanța 11 cherry sweet

Ruj : Color up ! shine on nuanța 08 flaming red.

 

 

 

 

Și cum asta e cum machiajul meu de zi cu zi. Acestea sunt produsele pe care le folosesc în ultimul timp, și fondul de ten de care fac abuz momentan.

 

Tu te machiezi zi de zi? Ce produse folosești ? Produsele Essence cum ți se par ?

Folosești ?

P.s.  Toate produsele se găsesc în magazinele fizice/standuri sau în mai multe magazine online. Trebuie doar  search pe google.

Deyutza

27 Comments

  1. Nu folosesc atat de multe produse, mai ales pentru ten mi se par cam multe, zi de zi. Dar imi place machiajul tau, arati foarte bine. Nu am folosit produse Essence, as fi curioasa sa le incerc.

  2. Nu , nu ma machiez in fiecare zi pentru ca tenul mai are nevoie si de cate un moment in care sa “respire”. Am cateva produse Essence pe care le folosesc si imi sunt dragi.

  3. Ai realizat un machiaj foarte frumos. Nu ma machiez zilnic. De multe ori ma multumesc numai cu un ruj si eventual un creion de ochi.

  4. baza pentru fardul de pleoape o am si eu. mai am o paleta de farduri tare faina, roses nudes sau ceva de genul, dar si gelul pentru sprancene, pe care-l ador!

  5. Imi plac si mie produsele Essence si am de la ei oje si pudra. Cred ca o sa incerc si fondul de ten sa vad cum e. Imi place machiajul tau.

  6. Nu ma machiez decat la ocazii, gen nunta, revelion, asa ceva. La serviciu, doar putin ruj. Cat despre produsele Essence, n-am apucat sa folosesc inca, dar am auzit si am citit foarte multe pareri bune despre ele!

  7. Nu am folosit pana acum produsele Essence, folosesc un fond de ten care mi-a placut, aplic putin fard pe pleoape, rimel si creion negre neaparat si ruj. Am auzit ca sunt foarte bune aceste produse, trebuie sa le incerc si eu!

  8. Cosmeticele de la essence sunt foarte faine, accesibile ca pret si le gasim usor. Le-am descoperit prin liceu si tare misto mi s-au parut si atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.