Review – Iluminator Glow to go essence

iluminator glow to go Essence

Cui nu-i place să fie strălucitoare sau glow că sună mai bine . 🙂  Deși am tenul gras și strălucesc de la natură, nu mă pot abține fără să nu aplic puțin iluminator,totuși. Au mai rămas fete care să nu fie în febra iluminatoarelor?

M-a prins și pe mine febra acum un an sau doi și de atunci,nu știu dacă este machiaj în care să nu pun și puțin iluminator.

Am deja 5 sau șase astfel de iluminatoare și sincer nu știu când și cum le folosesc pe toate. Recunosc am prea multe, dar s-au adunat în timp :)).

Illuminatorul reflectă frumos lumina pe tenul meu, oferindu-i un look radios, strălucitor, şi o prospeţime care pare să vină din interior.

Dintre toate pe care le am, acesta Glow to go este preferatul meu. Are 4 nuanțe superbe de fard, de la light gold la bronze.

Iluminator Glow to go essence

Nu trebuie să aplici foarte mult produs și e destul de evident, oricât ai aplica. Eu bine înțeles , momentan mă axez pe cele 2 nuanțe mai deschise din partea stângă. Cu toate acestea aștept vara să le folosesc și pe celelalte două din partea dreaptă.

Paleta se găsește doar într-o singură variantă sunkissed glow 10 însă este perfectă pentru mai multe nuanțe de ten.

Textura moale are o pigmentare ridicată, se amestecă ușor și oferă o strălucire superbă, de vară. Oh abia aștept vara să ”beculesc ” peste tot :)) . Toate cele 4 nuanțe se pot folosi atât separat cât și împreună, depinde doar de ceea ce îți dorești.

Prețul este unu accesibil pentru toată lumea, undeva la 23-25lei depinde doar de unde îl cumperi.

 

Unde se poate aplica iluminatorul

– imediat deasupra pomeţilor, pentru a-i pune în evidenţă, sculptând astfel trăsăturile
– de-a lungul liniei nasului, pentru a-l face să pară mai subţire şi delicat
– sub sprâncene, chiar pe osul arcadei, în colţurile exterioare
– sub ochi, pentru a şterge urmele oboselii
– în centrul frunţii
– pe bărbie
– pe buza superioară, în arcul lui Cupidon

 

Eu aleg să îl folosesc doar deasupra pomeților,pe arcadă și rar în arcul lui Cupidon. Nu îmi place să îmi încarc tenul mai ales dacă e un machiaj de zi, simplu. În plus după cum ziceam și la început, eu lucesc de la mama natură deci nu e nevoie de mult produs.

Și cam așa arată iluminator Glow to go  pe tenul meu.

Un alt produs care face parte tot din gama Glow to go, este sprayul de fixare iluminator. Ceva nou pentru mine și abia aștept vara să îl folosesc mai mult. Deocamdată e prea mult pentru mine și chiar nu aș putea să îl folosesc  când merg la servici.

În plus, acest spray are un  mic minus- de fapt nu e spray-ul de vină, mai degrabă pompița. Aceasta din păcate pulverizează cu picături cam mari și rămân stropi pe față care nu se estompează ușor. În rest îmi place, machiajul rezistă bine,iar finish-ul e unu foarte glowy.

Produsele se găsesc în diferite magazine online. Am văzut pe 1001cosmetice, elefant.ro, pink panda și multe altele.  Din păcate pe site-ul oficial deocamdată sunt doar prezentate produsele nu e și cu vânzare.

 

Ce părere ai despre iluminatoare ? Folosești ? Cum ți se par cele 2 produse ?

Deyutza

31 Comments

  1. Nu stiu multe despre acest produs ,nu am folosit niciodata dar arata bine paleta de culoari

  2. As testa palețica! Arată minunat acele nuanțe sidefate! ?? De spray și eu nu știu dacă aș fi 100% mulțumită, dar e o idee interesantă.

  3. Imi place mult cum se vede iluminatorul. Produsele Essence par sa castige teren. Au produse din ce in ce mai interesante si sunt relativ ieftine. Rujul tau arata senzational

  4. Mai nou, am inceput si eu sa folosesc zilnic iluminator. Chiar imi place acel finish glamour pe care mi-l da. Pare interesant si acesta de la Essence

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.