Cum poți dobândi cele mai importante aspecte ale feminității?

Simți că rutina, stresul și oboseala încep să îți stingă strălucirea? Consideri că este nevoie de o schimbare în viața ta?Dacă vrei să îți redobândești atitudinea pozitivă, energia creativă și încrederea în sine, acordă-ți mai mult timp pentru nevoile tale personale.

Asigură-te că preiei controlul asupra problemelor și încearcă să îți protejezi feminitatea. Acest aspect este cheia pentru succesul sexului frumos.

Stilul vestimentar

Se presupune că pentru a fi feminină  trebuie să porți numai piese vestimentare caracteristice femeilor   , precum rochiile sau tocurile, în culori cât mai deschise sau cu aplicații florale.

În ziua de astăzi însă, acestea sunt considerate ca fiind prejudecați greșite, deoarece modelele și nuanțele purtate de o femeie sunt diversificate, astfel încât să poată fi potrivite cu stilul, personalitatea și ocazia pentru care sunt achiziționate, nu cu o concepție socială greșită.

Contează foarte mult felul în care porți o ținută. Poți purta blugi și bocanci, însă cu ajutorul atitudinii și al gesticii, să emani mai multă feminitate decât cineva care poartă o rochie din mătase.  Există anumite ținute vestimentare care,într-adevăr,aduc un plus de feminitate, datorită materialelor textile din care sunt confecționate sau a croielii ori cromaticii.

Cele mai bune exemple în acest caz sunt produsele de imbracaminte pentru femei pe site-ul HERMOSA din care poți alege piesele vestimentare perfecte pentru a-ți definitiva garderoba pentru orice sezon.

Pentru a emana feminitate și stil, nu este nevoie să îți construiești o imagine pe care nuți-o poți asuma și susține prin personalitate și atitudine.  Astfel, un plus vestimentar al ținutelor tale este adus de simplitate.

A fi elegant nu înseamnă să porți accesorii în exces sau să te îmbraci extravagant dacă personalitatea ta nu le poate susține.

Mulți designeri și image consultant recomanda ca în primul rând, piesele vestimentare alese să fie asortate între ele și echilibrate din punct de vedere al:

  • -croielii;
  • -texturii;
  • -imprimeului sau aplicațiilor;
  • -cromaticii;
  • -materialului textil.

Atunci când vrei să creezi un contrast, trebuie să îți asumi alegerea făcută.

 

Un aspect vizual prin care poți să îți exprimi feminitatea este prin alegerea ținutelor care îți pun în evidență silueta, precum rochiile regăsite pe pagina https://www.hermosa.ro/rochii, de unde le poți achiziționa online la cele mai bune prețuri.

Dacă dorești să completezi un look feminin cu accesorii, acestea trebuiesc integrate ținând cont de:

-mărime – diametru/lungime;

-stilul (romantic, minimalist, vintage, hipster, s.a.m.d);

-materialul și culoarea (metal prețios/semi-prețios, pietre prețioase/semi-prețioase decorative, plastic, lemn).

 

Ce este feminitatea?

Feminitatea este definită oficial ca fiind cumulul trăsăturilor și caracteristicilor care definesc o persoană de sex feminin.  Cu toate acestea, ea nu reprezintă doar atât, ci mult mai mult. Neavând o definiție completa, este interpretată și redată de către fiecare persoană intr-un mod unic, existând din partea fiecarei femei o definitie  a propriei viziuni. Feminitatea este redata prin:

 

-Postura – este foarte importanta atat pentru sanatatea ta, cat si pentru aspectul tau.  Este recomandat sa tii spatele drept, coloana arcuita, picioarele apropiate si barbia sus.  Prin combinatia acestora, obții o imagine estetica ce emana sanatate, incredere in sine si o personalitate puternica.

-Personalitatea si energia pozitiva te ajuta foarte mult sa te dezvolti ca femeie puternica, sa atragi contexte favorabile indeplinirii dorintelor tale, dar si o armonie interioara.

Comunicarea scrisa, verbal si non-verbala–este esentiala pentru o femeie ce doreste sa fie feminină. Daca vrei sa evoluezi, tine cont de vocabularul pe care il folosesti, tonalitatea vocii și alege momentele in care iti expui parerile foarte bine.

Totodata, blandetea, rabdarea si fluiditatea miscarilor pot face diferenta intre o fata si o doamna feminina. Fii sigura ca esti aranajata si gata sa defilezi oriunde, oricand ai pasi in fata altor persoane, dar si in confortul casei tale.

Feminitatea nu se poate “imbraca” asemenea unei piese de imbracaminte. Ea este o trasatura care se dobandeste in timp, prin aplicarea sporita a ingrijirii personale. Acordarea de timp pentru propria persoana, dar si protejarea de stres si neglijenta contează.

 

Nu uita ca feminitatea este o stare de spirit si o trasatura sociala abordata de catre sexul frumos.  Ea este resimtita de catre cei din jurul tau atunci cand spiritual si emotional ai gasit un echilibru pe care il stapanesti foarte bine. Prin infatisarea si atitudinea ta emani o stare de calm, incredere de sine si pozitivism.

Deyutza

3 Comments

  1. Daca iti porti hainele cu mandrie si incredere si daca ai si un zambet fermecator, nu numai ca vei arata ca esti puternica dar ca si esti feminina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.