Dellos – sucuri cu aloe vera – gustos și sănătos

sucuri dellos
Nu știu dacă printre noi se află și persoane care nu au gustat sucul Dellos cu aloe vera. Eu de cum l-am descoperit nu m-am mai putut lăsa de el. Devine ca o dependență, da e una dar e o dependență sănătoasă. Cum poate fi un suc sănătos, mai ales în zilele noastre ?
Simplu pentru că sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt încadrate în clasa alimentelor benefice pentru sănătate. Sucurile Dellos au primit  diploma și certificarea de băutură sănătoasă în cadrul conferinței „Gala pentru excelență în sănătate”, la care a participat și nutriționistul Dr. Oz.
Sucurile Dellos conțin 33% pulpă naturală de aloe vera, iar 100 ml de suc asigură 19% din porția zilnică de vitamina C. Aceasta ajută la întărirea sistemului imunitar, pentru a lupta cu afecțiunile asociate cu această perioadă a anului, precum gripa sau viroza respiratorie.

Aloe Vera este o plantă minune, cu proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, ce se folosește în tratamentele cosmetice.

Beneficii Aloe Vera

  1. Vitamina A – benefică pentru sănătatea, pielii, a unghiilor și a părului
  2. Vitamina B4 – ajută la dezvoltarea creierului și îmbunătățește memoria
  3. Vitamina B9 – crește șansele de concepție și scade riscul de malformații congenitale
  4. Vitamina B12 – benefică în prevenirea anemiei și ajută la dezvoltarea copiilor
  5. Vitamina C – susține sistemul imunitar și sistemul osos
  6. Vitamina E – are un rol important în funcția reproductivă a corpului, susține imunitatea și are grijă de pielea ta.

Dellos – sucuri cu aloe vera – gustos și sănătos

Aș consuma zilnic, dar nu câte un pahar ci câte o sticlă, atât de bun e. Totuși mă abțin cu greu și astfel că prefer variantele mai mici.
Sucurile Dellos cu aloe vera se găsesc într-o gamă variată, de la clasic sau cu fructe de sezon precum struguri, portocale roșii sau rodie. De asemenea se găsesc și cu fructe exotice cum ar fi mango sau ananas. Fiind atât de delicioase, merg luate oriunde cu tine – 0.24 l, de băgat în buzunar, sau 0.5 l, de pus în geantă. Atunci când te hotărăști să îl mai împarți și cu alții sau pur și simplu vrei mai mult, sucurile Dellos se găsesc și la 1.5 l!
Sucul Dellos cu Aloe Vera este considerat o “băutură sănătoasă” care asigură necesarul zilnic de energie şi de buna dispoziţie. Datorită conținutului ridicat de Aloe Vera, sucurile Dellos ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.
Dacă mă urmărești pe instagram, mai tot văzut postând instastory cu sucurile Dellos. Îmi place mult gustul acestui suc și cel mai mult îmi plac bucățile mari de aloe vera. Au un gust tare bun, nu m-aș fi gândit și pe mine sincer mă duce cu gândul  la bucăți de struguri.  Așa că dacă nu ai avut curaj să guști până acum, te anunț că nu știi ce pierzi.

Dellos cu Aloe Vera și Mango

O noutate pentru  mine a fost sucul de mango. Mango este bogat în vitamina C, potasiu, vitamina B, beta-caroten, calciu, magneziu și fosfor. Aceasta prezintă o multitudine de beneficii – reduce colesterolul din sânge, previne atacul de cancer de colon/leucemie/prostată severă. De asemenea menține sănătatea ochilor, menținerea nivelului de insulină și crește sistemul imunitar al organismului.

Sucul este plin de pulpă și am fost plăcut surprinsă să văd acest lucru. M-am bucurat de gustul intens de mango într-o cantitate generoasă.

Băuturile răcoritoare Dellos, premiat de Dr. Oz

Dellos te invită să adopți un stil de alimentație sănătos și să te bucuri de energia și vitaminele pe care le conțin sucurile lor. Sucurile Dellos nu conțin conservanți sau alte ingredinte ce pot pune în pericol sănătatea ta sau a familiei tale.

Știu că sunt multe persoane care nu se pot despărții de sucurile pline de zahăr. Sucurile Dellos sunt o opțiune mult mai sănătoasă a acestora. Consumând sucurile Dellos, îți satisfaci nevoia de dulce, dar într-un mod mult mai natural.
Totuși oricât de sănătoase ar fi, pentru o dietă echilibrată nu uita să consumi și cei 2 litrii de apă obligatorii pe zi. În plus nu evita nici consumul de fructe și legume proaspete, mai ales că acum e sezonul tuturor.
Mai multe despre aceste sucuri  găsești pe pagina de facebook Sucuri Dellos cu Aloe Vera.
Ai consumat sucurile Dellos ? Care e aroma ta preferată ?

Deyutza

11 Comments

  1. Si noi le consumam ori de cate ori avem pofta de un suc, preferatul meu este cel cu aloe.

  2. Ador sucurile cu aloe, mi se par geniale si stiu ca foarte multe persoane le apreciaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.