TPAweeklychallenge2019 – #21 Poppies

poppies nails

Mereu mi-am dorit o poză într-un lan mare cu maci. Din păcate nu am avut ocazia niciodată,totuși m-am bucurat mult la realizarea acestei manichiuri. Tema acestei săptămâni este ”poppies” sau pe românește maci.

Cred că aceasta a fost una dintre temele pe care am știut din prima ce vreau să fac. Nu prea m-am gândit mult și am realizat ceva relativ simplu dar de efect.

Ca de obicei am optat pentru un model ușor de realizat. Acest model eu zic că îl poate realiza oricine mai ales dacă vrei altceva.

Mi-ar fi plăcut să aplic waterdecals pe toate unghiile însă m-am abținut și limitat doar la două unghii. M-am gândit că ar fi totuși prea mult pe cele 5 unghii, iar două ar fi suficient. M-am gândit că pe restul unghiilor ar da bine o nuanța superbă de roșu. Am ales lacul acesta de unghii de la Pupa și eu zic că n-am dat greș. Se potrivește așa bine cu nuanța macilor, și mă duce cu gândul exact acolo.

Ce nu îmi place la acesta roșu e faptul că nu  e foarte opac și cam pătează unghiile.De obicei nuanțele de roșu pătează însă aceasta ceva mai mult.

Cu toate acestea și nu o bază aplicată tot timpul, folosesc acest lac de unghii ori de câte ori am ocazia.

TPAweeklychallenge2019 –  Poppies

După cum am spus procedeul a fost unul simplu, pe care îl poate realiza oricine. E nevoie de puțină îndemânare la aplicarea waterdecals-urilor însă aceasta se face în timp. După ce am aplicat două straturi de lac roșu Pupa și unul alb de le Essence, am aplicat pe cele două unghii waterdecalsurile. După tot acest procedeu am sigilat totul cu un top coat și gata mani.

Simplu nu? Și de efect zic eu…

Chiar sunt curioasă cum ți se pare acest model și dacă l-ai purta.

Hai să vedem ce au făcut și fetele

 

 

Deyutza

3 Comments

  1. Imi place foarte mult manichiura ta. De obicei folosesc stickere pe baza de apa, nu pe cele pe toata unghia. Cu acelea nu prea ma descurc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.