Produse terminate în luna mai și iunie

Nu am mai făcut demult o astfel de postare și material chiar am avut. N-am avut timp să pozez și să scriu, că terminate am tot avut de-a lungul timpului.

Dar acum, pentru că poate după cum bine știi sunt în vacanță, m-am hotărât să scriu câteva articole în avans. Mi-am zis că acum e momentul și pentru acesta că altfel nu știu când mai reușesc pentru că din nou mă aglomerez cu altele.

Așadar am terminat produse atât din sfera beauty cât și de la nails sau skincare.

Produse de beauty și skin care terminate

Aici încep cu cei doi bureței pe care i-am terminat de zile :)) Cel mov e de la BOys’NBerries și ne-am iubit mult. Am renuțat totuși pentru că am găsit un altul la fel de bun,dar îl iau de pe Notino și acolo fac cumpărături mai des. În plus cel de la Real Techiniques e așa moale și se lucrează așa bine cu el.

Buretele roșu era cred că de la Avon sau ceva no name, nu ne-am împăcat și doar l-am murdărit cu fond de ten 🙂

Pudra Essence all about Matte a fost o dragoste cândva. Pudra e bună însă între timp am descoperit una de la Catrice și i-am zis pa, momentan.  Am folosit-o până la ultima picătură că era păcat de ea,dar momentan am înlocuit-o.

Gelul eyebrow de la Essence l-am folosit și pe el până la ultima picătură. A fost prima dată când am folosit un gel pentru sprâncene și mi-a plăcut. Din cauza aceasta am aruncat și kit-ul de la Avon. Cutiușa neagra era de la Avon cu fard și ceara de sprâncene. Au expirat și le-am aruncat că oricum nu cred că le mai foloseam, mi-am luat o pomadă de la Maybelline. 😀

Ultimele două produse terminate au fost de skin care.  Seru0mul de la Andalou îl aveam de anul trecut, l-am folosit atunci destul de mult,dar a venit  toamna și am uitat de el. A rămas în dulap până acum când l-am găsit și ne-am despărțit. Chiar mi-a părut rău pentru că e un produs bun.

Un produs bun, pentru mine e și loțiunea antiacneică de la Elmiplant.O folosesc din adolescență dar în ultima vreme n-am mai găsit-o.  Până ne reîntâlnim, mi-am luat o loțiune tonică astringentă de la Alba Botanica.

Tot la skincare intră și grămada de măști folosite în ultimul timp. Sunt o iubitoare de măști,și folosesc mult mai multe dar acestea au fost doar cele individuale. Restul sunt în tuburi și se vor termina și ele curând :))

Produse de îngrijire personală terminate

 

Aici nu prea a fost cine știe ce. Am terminat două geluri de duș mari. Unul de la Vidal și unul de la Balea. Pe lângă cele două am dovedit și un săpun lichid cu miere dar și prea iubitul meu deodorant Dove.

Printre toate s-a aflat și un mini șampon uscat Batiste. L-am folosit de 2 sau 3 ori și n-am observat nimic deosebit sau în neregulă la el. Mi-a plăcut și folosesc destul de des șampon uscat mai ales acum de când m-am tuns.

Din categoria nails am terminat  un dizolvant pentru lacul de unghii. Chiar mă mir cum de numai unul, ca astea și dischetele demachiante parcă le mănânc. :))

Lacul de unghii Elegant l-am aruncat, se uscase și chiar nu avea rost să îl mai țin. În schimb top coat-ul de la Melkior  l-am terminat. A fost o sticluța mică, dar nu-i nimic mai am câteva :))

Am dat gata și știloul pentru corectarea manichiurii de la She. I-am ”stricat” toate vârfurile și nu prea mai puteam șterge mare lucru. Mai am câteva deci nu e problemă, e posibil luna aceasta la terminate să fie un altul. Îmi place tare mult să îmi corectez manichiura cu ele, mi se par tare practice.

Din categoria diverse

Și pentru că am menționat mai sus despre dischete demachiante, am terminat două pachete a câte 140. Pe lângă astea mai aveam încă jumătate din al treilea pachet. 🙂 Nu știu or fi multe sau puține dar mie mi se pare că le mănânc.

Am mai terminat și două pachete de șervețele intime.Îmi place să le folosesc mai ales când nu sunt acasă și nu am posibilitatea să mă spăl. Mi se par ok și le iau din Kaufland la un preț foarte bun.

La categoria diverse am și două parfumele și o lumânare parfumată. De data aceasta am avut un tester și o mostră,dar sunt pusă pe terminat toate parfumelele ce le am începute de foarte mult timp. Vreau să fac un fel de project pan la acest capitol.

Lumânarea este de pe Notino și e de la Kringle. Am început să îndrăgesc mai mult acest brand decât Yankee Candle.  Deși Kringle sunt produse de proprietarul Michael James Kittredge, acesta fiind deținătorul inițial și fondatorul celebrului brand Yankee Candle. Acum acesta nu mai deține decât 10% din firma inițială, iar cel ce se ocupă de Yankee cred că a cam dat-o în bară :)).

 

Și cam asta e tot. N-au fost foarte mult, dar pe iulie cu siguranță vor fi ceva mai mult. Deja am văzut ambalaje că sunt pe terminate, parfumuri aproape goale și în plus vin cu o serie de produse cu protecție solară.  😀

 

Tu ce produse ai mai folosit/ terminat în ultimul timp ? Ai folosit ceva din ce am terminat eu?

Deyutza

4 Comments

  1. gel intim de pe vegis, un flacon de suplimente anghinare tot de pe vegis. ro, gel de dus nivea, si unul familly care, si șervete umede marca cora😅 si deodorant fa,.. cam atatea imi vin in minte ca le. am consumat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.