I am ready for the summer whit Roswe outfits

Nu mai e mult si vara își va face simita prezența. Abia aștept concediu și zilele călduroase fiindcă da ador să stau la soare să îmi încălzesc oasele. 🙂

Ca și o tradiție mi-am propus ca în fiecare an să îmi cumpăr un costum nou de baie. Așa am făcut și anul acesta și mi-am comandat de pe Roswe un nou costum de baie dar și o salopeta tare draguță într-o culoare super veselă.

Costumul de baie este unul întreg și e foarte posibil să îl vezi în adevărata lui splendoare luna viitoare. 🙂 Ii stă mult mai bine pe plajă decât aici în casă, și pe o piele albă 🙂

Port mărimea M  și așa am ales și de data aceasta și s-a potrivit. Lucru acesta nu poate decât să mă bucure. Pe site se găsesc o  mulțime de modele atât dintr-o singură piesă cât și din două. Modele perfecte pentru toate siluetele și chiar piese separate din care poți forma costumul tău de baie personalizat.

Prețurile sunt acceptabile și perfecte pentru toate buzunarele. Eu una chiar mă bucur de alegerea făcută mai ales că mi-a fost foarte greu să aleg costumul câștigător. 🙂 M-am tot gândit și răzgândit fiindcă îmi plăceau multe modele dar după cum am zis, un costum nou pe an 🙂

 

 

La fel am ales și pentru Salopetă. Voiam o salopetă dar nu știam exact ce voiam… sunt sigură că multe dintre voi înțeleg ce vreau să zic. Mi-am pus mai multe standarde si am ales ce am crezut că e cel mai potrivit pentru nevoile mele. O găsești în categoria Rompers și sunt tare curioasă tu ce ai fi ales. Cât de ușor ti-ar fi fost să alegi una.

Mi-a plăcut culoarea și cred că va arăta frumos pe pielea bronzată. Mi-a plăcut de asemenea și detaliul de la piept dar și bretelele care vin in X. Datorită acelor volane de la nivelul pieptului pot purta salopeta fără sutien. Un mic inconvenient ar fi faptul că bretelele se închid la spate și e cam greu cu ele când e nevoie la baie. Am gasit o modalitate să le dau jos singura fără ca cineva să vină cu mine la toaletă.

Materialul este unul plăcut, nu se vede prin el dar se șifonează destul de ușor.

 

Per total sunt mulțumita de comandă. Și abia aștept căldura și concediu să le scot la soare 🙂

Deyutza

10 Comments

  1. Abia aștept vara și căldura, mai ales că în zona mea e cam frig de obicei.
    Să le porți pe toate cu drag!

  2. Ce drăguțe sunt! Și mie îmi place să-mi cumpăr mereu ceva noi pentru plajă, vară soare, mare. Mai ales că eu fur oarecum startul și deja sunt în vacanță.
    Mulțumesc pentru recomandări și să porți cu mare drag ce ți-ai ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.