Recenzie – Bridgerton. Oferta unui gentleman – Julia Quinn

Sunt deja la a 3-a carte din seria Bridgerton și cu fiecare volum citit îmi doresc să citesc mai mult și mai mult. Apetitul s-a deschis odată cu serialul de pe Netflix și cu prima carte citită. Familia Bridgeton este o familie numeroasă iar Julia Quinn scrie despre fiecare și despre cum și-au descoperit dragostea. Fiecare dintre frați are o poveste unică și din cei 7 am descoperit 3 până acum.

 • Categoria: Romane de dragoste, Carti romantice
 • Categoria: Literatura Universala
 • Categoria: Romane de dragoste
 • Autor: Julia Quinn
 • Editura: LITERA
 • Nr. pagini: 384
 • An aparitie: 2021
 • Editie: Necartonata
 • Format: 200 x 140 x 23 mm
 • Serie: Bridgerton

La fel ca și Daphne și Antony, și Benedict are povestea lui frumoasă de dragoste împreună cu Sophie. Aceasta desi este fiica de conte, nu a fost niciodata recunoscuta, asa ca, dupa moartea contelui, odioasa ei mama vitrega a transformat-o in servitoare personala, rol in care a chinuit-o ani la rand.

Totuși după ani reușeste să se strecoare la un bal mascat organizat chiar de familia Bridgerton. Acolo îl vede pe el, iar el  o vede pe ea. Din păcate magia nu durează mult, fiindcă Sophie, asemenea Cenusăresei la ora 12 trebuie să se întoarcă acasă. Fuge de la bal iar Benedict ramane cu un gust amar, fiindcă o pierde pe misterioasa domnișoară. O caută 2 ani la rând dar fără nici un rezultat.

Totuși după această perioadă Benedict salvează o servitoare din mâinile unor bogați, beți și puși pe fapte. De acolo se înfiripă ceva între el și  tânăra domniță iar Benedict decide să o ducă pe această fată să lucreze în casa mamei sale.

Cei doi trec prin momente mai bune dar și mai puțin bune… Situația se complică și este una complicată având în vedere că Sophie este o servitoare iar Benedict un conte bogat si respectat în lumea bună din Londra.

Bridgerton. Oferta unui gentleman

Ce ofertă îi face Benedict Sophiei sau cum evoluează relația lor te las pe tine să descoperi. Mie una mi-a fost greu să las carta din mână. Povestea a fost atât de palpitantă încât nu voiam să se termine. Imediat cum se termina un capitol se termina o situație și apoi începea alta, poate mai captivantă ca prima.

Nu știu cum dar tind să cred că acest al 3lea volum mi-a placut mult mai mult ca primele 2. Și da sunt nerăbdătoare să citesc și volumul IV.

 

Nu am menționat, dar cartea am luat-o de pe Libris.ro  iar în acest moment este la reducere cu 25% la un super preț de doar 37 de lei.

 

Tu știai de Bridgerton? Ai citit cărtile?

 

 

Deyutza

11 Comments

 1. Super faină cartea .Nu am citit nimic de această autoare .Mulțumim pentru recenzie draga mea !

 2. Îmi place ce am citit în articolul tău despre cartea Bridgerton oferta unui gentleman. Mi-am notat-o pe lista scurtă.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Nu am citit cartile si nu am vazut nici serialul dar o sa remediez situatia cat de curand pentru ca ambele par foarte interesante. Se gasesc toate cele 7 carti la noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.