Noile șervețele Zewa – rezistente în mașina de spălat

Fie că ești acasă sau în afara casei cu cei dragi, șervețelele Zewa, delicate și rezistente în mașina de spălat, sunt aliatul perfect în orice situație. Batistele nazale în pachete individuale cu ambalaj reciclabil sunt ideale atunci când te afli în afara casei (de la un nas care curge până la o înghețată care se topește), în timp ce șervețelele faciale, pe care le folosești acasă, au o utilizare foarte simplă și pot fi scoase din cutie cu o singură mână, pentru ca tu să faci față cu succes oricăror întâmplări neașteptate.

Șervețelele Zewa sunt testate dermatologic

Șervețelele Zewa sunt testate dermatologic și delicate cu pielea sensibilă, pentru a te ajuta pe tine și pe cei dragi să vă simțiți confortabil. 

Șervețele în ambalaje stilate

Cele 2 variante  si mai exact șervețele faciale la cutie și batiste nazale în pachete individuale, sunt disponibile într-o varietate de modele stilate, pentru a se potrivi cu decorul casei tale sau cu orice geantă, atunci când ești pe drum.

Eu una folosesc șervețele faciale zilnic, fiindcă de câțiva ani nu mai folosesc prosopul pentru a mă șterge pe față. Mereu aleg ca ambalajul acestora să fie unul atractiv, poate chiar în ton cu perioada anului.

Pe lângă partea cu ambalajul, servețelele Zewa sunt minunate și de aceasta le tot recumpăr. Au 3 si 4 straturi si asta face ca sa imi ajunga unul sau doua servetele să mă șterg o dată, nu se consumă repede.

 

Șervețele puternice, rezistente în mașina de spălat

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ajungă un șervețel din greșeală în mașina de spălat! Când folosești șervețelele Zewa, nu mai trebuie să fii îngrijorat că o să ai toate hainele pline de scame, pentru că sunt suficient de puternice și nu se dezintegrează dacă sunt uitate în buzunarele hainelor. Chiar am făcut testul fiindcă eram tare curioasă.

Dacă vrei să îl vezi și tu il poți vedea fie pe tik tok fie pe instagram.

 

De ce să alegi șervețelele Zewa pentru tine și pentru familia ta?

 

  • Sunt fine și blânde cu pielea în timpul utilizării
  • Sunt testate dermatologic și potrivite pentru pielea delicată
  • Sunt rezistente în mașina de spălat și nu se dezintegrează dacă sunt uitate in buzunarele hainelor
  • În funcție de preferințele tale și ale celor dragi, poți opta pentru una dintre variantele cu parfum delicat sau pentru șervețelele fără parfum
  • Sunt disponibile într-o varietate de ambalaje stilate
  • Au ambalaj reciclabil, fiind prietenoase cu mediul inconjurător
  • Te poți baza pe ele în situațiile neprevăzute, este bine să le ai la îndemână fie că ești acasă (șervețele la cutie) sau în afara casei (batiste nazale în pachete individuale, care încap în orice buzunar).
@deyutza.ro

Știați de servetele Zewa rezistente în masina de spălat? Eu am făcut un test pentru a ma asigura ca asa e. #buzz_zewaservetele @BUZZStore #zewadeluxe #zewasoftis #deyutzablog #deyutzaro #test

♬ sunet original – Deyutza.ro

Tu folosești Zewa? Cum ți se pare faptul că sunt rezistente în mașina de spălat?

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.