Produse terminate septembrie/octombrie

Mi-am făcut un obicei și păstrez ambalajele produselor terminate. Mai nou,le păstrez din două motive. Unul pentru a le poza și apoi posta în articole de genu și doi pentru că ambalajele din plastic le duc la reciclat. Cred că știi deja că la Kaufland că la 3 ambalaje duse primești un cupon de 50%reducere la anumite produse selectate.

Am adunat și de data aceasta câteva ambalaje,  fiindcă am terminat câteva produse de-al lungul timpului. Dar hai să detaliem puțin..

 

Produse pentru față terminate

Aici am inclus atât produsele pentru îngrijirea feței cât și cele de make-up. Printre ele s-au numărat , un scrub de la Ayumi, un exfoliant de la Collistar și un gel dezincrustant de la Institut Esthederm. Toate mi-au plăcut și le-aș recumpăra fără nici o problemă.

 

Am mai terminat o cremă de față cu spf 50 de la Lerbolario, cremă colorata photoderm 50+ de la Bioderma și un bb cream de la Misha. Toate arată destul de rău fiindcă am scos tot ce s-a putut din ele. Le fel mi-au plăcut și le-aș recumpăra oricând mai ales cele două creme colorate.

 

 

Mask addicted .. nu se prea vede 🙂 Am terminat 3 măști servețel dar și pe cea de la Biorose. O mască ceva mai deosebită, fiindcă soluția se afla în sticlă iar șervețelele erau inpăturite individual în pachețele sub formă de pastiluțe. O experiență inedită aș putea spune.

Pe lângă măști am mai terminat un gomaj și diferite mostre de creme plus o cremă SOS pentru coșuri, care nu pot spune că m-a dat pe spate.

Tot din categoria îngrijire am mai terminat o apă micelară de la Bioderma. Apa micelară preferată aș putea zice. O altă preferată este și acestă loțiune astingentă de la Vichy. Folosesc de câțiva ani și ne înțelegem foarte bine.

În schimb apa de lavandă de la Ina Essentials nu m-a dat neapărat pe spate. Am folosit-o dar parcă nu era ce voiam eu neapărat. Ea e bună mai ales că am auzit multe laude dar noi nu ne-am înțeles excelent 🙂 .

 

 

Produse de make-up terminate

Pe lângă cele 2 bb creamuri terminate am mai terminat și  2 mascara pentru gene, una pentru sprâncene, un balsam de buze și un ruj lichid mat. E prima oara cred când termin un ruj, dar adevărul e că rujurile Maybeline sunt preferatele mele. Le folosesc în disperare și parcă nu mă mai satur de ele.

După cum ziceam am mai terminat si 2 mascare pentru gene. Unul era pe ducă de ceva vreme si acum a venit momentul să plece ambele. Maybeline din nou în top dar să știi că nici cel de la Yves Rocher nu e mai prejos.

 

Din categoria unghiilor am terminat un creion corector de la She , destul de bune , un intaritor de unghii de la Evenline, preferat de ani de zile și un dizolvant de unghii.

Aici nu prea reusesc să termin lacuri de unghii, doar mi se mai usucă din ele și le mai arunc 🙂 Aici termin mulți dizolvanți sau uleiuri pentru cuticule 🙂

 

 

Produse de îngrijirea corpului terminate

Pentru îngrijirea corpului am terminat un șampon tratament de la Biorga și un gel de dus cu aromă văratică de la Balea.

Din această categorie am mai terminat

Un gel -cremă Atoderm de la Bioderma

O cremă de picioare Avon

Un deodorant spray Nivea și unul de tip săpun Dove – le folosesc și le tot recumpăr

O cremă de mâini Ivatherm – Cicaderm. Îți face treaba minunat mai ales pentru ce am eu nevoie.

 

Și cam acestea sunt produsele terminate … Câte puțin din fiecare categorie 🙂

Tu ai încercat ceva produse din cele terminate de mine?

 

Deyutza

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.