Review – Gel de duș cu cocos Bottega Verde

 

Ador gelurile de duș și la fel s-a întamplat și cu acesta, nu avea cum să facă exceptie. Ador în general gelurile de duș cu arome gurmande, cu arome dulci mai exact. De obicei gelurile de duș cu aromă de cocos, vanilie ori caramel mi le-aș pune pe pâine ,atât de mult îmi plac. :))  Cam așa și cu acesta , mai ales că aromele sunt naturale și nu mă duce cu gândul la ceva artificial

Pe Bottega Verde se găsesc toate aromele astea plus multe altele…. Dar astăzi îți povestesc doar despre acesta fiindcă oricum era pregătită postarea de foarte mult timp iar eu am uitat să îi dau drumul 🙂

 

Gel de duș cu cocos Bottega Verde

 

Textura este foarte cremoasă, parcă ar mângâia delicat pielea, iar mirosul destul de puternic. Persistă chiar şi două ore, mai ales după duşul de seară. Spuma acestui gel de duș are o formulă foarte fină și da, lasă pielea super hidratată, în timp ce o curăță perfect, dar delicat.  Este un produs ideal pentru persoanele care au o piele uscată, iar după folosire pielea devine catifelată şi nu mai este nevoie de utilizarea unei loţiuni hidratante. Gelul de duş cu lapte de cocos vine ambalat într-un flacon transparent de 250 ml și este valabil 12luni de la deschidere.

Capacul se inchide/deschide prin mecanismul de click iar orificiul de dozare din capac este destul de potrivit pentru a nu risipi continutul.

 

 

 

Un alt aspect important este acela că Nu conține parabeni sau formaldehidă. De asemenea nu sunt testate pe animale ceea ce ma bucură și mai tare.

În acest moment nu am mai găsit acest gel de duș în varianta de 250ml doar la 400 dar te asigur că nu e cu supărare. Chiar se merita și nu că le fac reclama sau ceva, dar e un gel de duș bun. De asemenea găsești și alte arome, după cum ziceam și la început. Eu am pus ochi pe ceva cu arome de crăciun. Ador tematica crăciunului și deși suntem în octombrie abia aștept să fac bradul și să împodobesc casa cu tot ce este ”crăciunistic” .

 

Tu ai folosit gelurile de dus de la Botegga Verde ? Ai o aromă preferată?

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.