Cum să porți încălțăminte confortabilă și stilată în anotimpul toamnă

Când zilele se scurtează încet și vremea nu mai este atât de caldă, înseamnă că a venit toamna. În multe cazuri, toamna modei începe încă de la sfârșitul lunii august sau mijlocul lunii septembrie și durează până la jumătatea lunii noiembrie, când încălțămintea de toamnă/iarnă pentru femei și bărbați este pe ordinea de zi. Fie că este vorba de ghete cu toc, ghete platformă, pantofi închiși sau adidași a venit momentul când trebuie să le cumperi, în funcție de moda toamnei. Imediat ce prima apariție a modei de toamnă este pe rafturi, poți alege încălțăminte cu tocuri înalte stilate în bej moale, pantofi în negru sau botine clasice în maro. De asemenea, poți alege adidași și cizme călduroase. Această încălțăminte este rezistentă la ploi și vânt rece, fenomene tipice toamnei și o poți cumpăra ușor de pe site-ul intrend.ro.

Ce încălțăminte să porți toamna cu o fustă sau o rochie?

 

Botinele, ghetele cu platformă sau tocurile înalte, adidașii și cizmele sunt o necesitate pentru femei. Aceste tipuri de încălțăminte pot fi de fapt combinate cu toate articolele de îmbrăcăminte, în special cu fuste și rochii. Astfel, îți poți asigura un stil care pune accent pe casual și pasiunea pentru modă, menținând în același timp picioarele uscate. Desigur, tocurile înalte rămân un punct culminant pentru fiecare femeie, dar platformele sau talpa joasă sunt mai potrivite pentru ținute casual. Nu ar trebui să uiți nici adidașii care pot fi purtați la orice tip de îmbrăcăminte, fie fustă, rochie sau pantaloni și blugi.

Adidașii combinați cu rochii lungi reprezintă un punct culminant al sezonului, deoarece sunt confortabili de purtat chiar și la rochii. Modelele toamnei sunt deosebit de importante, deoarece culorile sunt intense, dar nu la fel de jucăușe ca cele de vară. Nimeni nu mai poate și nu vrea să-și mai imagineze o viață fără adidași. Îi poți găsi cu ușurință pe site-ul https://intrend.ro/. Au fost multă vreme mai mult decât adidași practici și au ocupat un loc permanent în dulapul de pantofi și în inima modei. Nici toamna, adidașii nu trebuie să lipsească din dulapul tău, pentru a crea o ținută sport și casual.

Pantofi confortabili și stilați pentru toamnă

Când copacii își schimbă culoarea, pantofii confortabili călduroși sunt o necesitate. Pe măsură ce trece anul, devine ceva mai friguros pentru că plouă mai mult, ceea ce devine un adevărat chin, dacă pantofii nu sunt confortabili. Adidașii pentru bărbați și femei cu branțuri sau tălpi interschimbabile sunt cea mai bună alegere când vine vorba de încălțămintea potrivită pentru toamnă. Desigur, tocurile înalte și pantofii eleganți sunt deosebit de atrăgători și atractivi, dar nu sunt ideali pentru a merge mult cu ei în picioare.

Picioarele se pot simți confortabile, dacă încălțămintea prezintă un confort ridicat la purtare și în funcție de tipul de talpă, materialul superior și membranele folosite la adidași, sunt impermeabile și au o circulație optimă a aerului, protejând împotriva umezelii. Poți găsi multe opțiuni de ghete, mocasini, pantofi cu multe opțiunilor de design și combinate cu moda actuală de toamnă, în magazinul online intrend.ro.

 

Deyutza

8 Comments

  1. Chiar sunt in cautare de incaltaminte pentru toamna si iarna. Am nevoie de o pereche de botine pentru toamna si o pereche de cizme pentru la iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.