Back to school cu Dechatlon

Mai e puțin și gata vacanța, înapoi la școală. Parcă îmi pare mie rău că e gata, nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul unor copii :)). Totuși sunt mulți care se se bucură, atât copii cât și părinți.

Trezitul de dimineață cred că e cel  mai greu moment și posibil câteva materii mai grele. Educația fizică cred că o așteaptă fiecare copil. Atunci e momentul când se simt în largul lor, când își consumă toată energia și când se deconectează de la toate temele grele predate 🙂

Începutul școlii vine și cu o sesiune de shopping, una destul de serioasa zic eu. Pe lângă faptul că trebuie cumpărate rechizite, se impune și o sesiune de shopping în materie de haine. Fiecare părinte vrea să îi ofere ce e mai bun pentru copilul său, și adevărul e că s-a și format așa o tradiție, la începutul anului școlar cumpărăm hăinuțe. Bine e drept e și schimbare de sezon, peste vara cei mici au mai crescut și de cele mai multe ori chiar e necesar. Este necesar un refresh al garderobei și un refresh al ținutelor sport.

După cum ziceam educația fizică este una dintre disciplinele preferate ale copiilor și atunci automat trebuie să se prezinte la ora îmbrăcați adecvat dar și confortabil. Ca de fiecare dată Dechatlon vine în ajutorul nostru al părinților cu echipamente sportive dar și haine pentru a face tranziția dintre anotimpuri.

Pregătiri pentru noul an școlar

Pregătirile pentru nou an școlar trebuie să includă neapărat și un ghiozdan. Fără el copii nu pot merge la școală, deci este un obiect indispensabil. Pentru cei mai mărișori sunt perfecte și rucsacurile, iar pe site am văzut câteva chiar drăguțe.

Acest rucsac Puma  este un bun exemplu mai ales că în acest moment este și la reducere. Are un preț foarte bun și cu siguranță orice adolescent va fi tare încântat de el. Se găsește și pe roz și e chiar mai ieftin.

Pe lângă ghiozdan și rechizite, orice elev trebuie să aibă la el și o sticlă de apă. Acum de când lumea s-a mai modernizat, poți să îi iei copilului un bidon din plastic sau aluminiu. Acestea au o capacitate mai mare decât o sticlă și poți ascunde orice lichid vrei tu să bea copilul, poate chiar și un lapte cu cacao :).

Se găsesc diferite variante și poți alege dintre bidon cu capac cu deschidere rapidă, bidon cu pipetă sau pur și simplu un bidon din aluminiu.

 

Accesorii de nelipsit băieților

Acestea nu sunt neapărat necesare însă sunt produse de care avem nevoie și poate nu neapărat doar băieții. Fiindcă toamna diminețile sunt ceva mai reci, ca cel mic să nu treacă încă la fes, poți să alegi o șapcă. Sunt modele foarte drăguțe și la prețuri bune. Aceasta de la Vans are o reducere de 52%, eu zic că se merită.

Un alt accesoriu pe care e bine să îl aibă cei mici este un ceas. Dacă a învățat deja orele și dacă nu vrei să îi dai un telefon la el, e bine să aibă un ceas la mână sau chiar o brățară sport. Așa poți monitoriza cât sport a făcut în acea zi sau câte ore a dormit pe noapte.

Ce sporturi se mai practică în școlile din Romania?

Acum că am terminat cât de cât cu ghiozdanul și accesoriile copilul trebuie să poarte și o ținută adecvată. Pe Dechatlon găsești haine sport iar dacă fetița sau băiatul tău sunt firi mai sportive atunci clar ești o norocoasă. Aici găsești haine și nu numai perfecte pentru orice sport. Dar ce sporturi se mai practică în școlile din Romania.

Din păcate nu știu ce sporturi practică copii voștri, dar știu ce sporturi se practică la scoala la care învață al meu. Adevărul e că nu s-a schimbat nimic de când am terminat eu scoala și au rămas aceleași sporturi. Handbal, baschet și gimnastica la orele de sport. Opțional de mai pot practica și altele dar exclusiv în școala doar cele 3.

Pentru asta eu mă pregătesc cu un trening ce merge atât la orele de educație fizică cât și la activitățile de zi cu zi. Am găsit unul de la Puma, ce are un preț surpinzător de mic.

De banii care mi-au mai rămas mai am în plan, o altă pereche de pantaloni de trening, sa aibă de schimb și un hanorac. Dacă la capitolul pantaloni e mai ușor la hanorace e ceva mai complicat. Sunt atât de multe modele și încă nu mă pot hotărâ dacă vreau unul mai subțire sau unul din polar, ori dacă să îl iau cu fermoar sau fără… Sunt multe modele faine, prețuri bune și e complicat. Dacă nu plasez comanda sigur merg în magazin să probeze și atunci sigur ne vom hotărî.

Tinute complete și treninguri

Pentru orele de educație când îi scoate afară la baschet, o pereche de adidași înalți sunt exact ce își dorește copilul meu. Mai are adidași Tarmak din Dechatlon și e tare încântat de această firmă

 

Aceștia îmi plac tare mult chiar și mie, iar el este mega încântat.

 

Ultima dar nu cea din urma este o vestă. De aceasta mai are nevoie, mai ales în zilele când nu e foarte frig și o poate lua peste hanorac. Și cu asta ar fi gata, noi suntem pregătiți de back to school și sport atât la școală cât și în timpul liber sau la activitățile extra școlare.

 

Voi v-ați pregătit lista de haine pentru întoarcerea la școală? Ce sporturi practică copii voștrii?

 

 

Deyutza

5 Comments

  1. In mare parte ne-am cam pregătit ,eu le iau așa pe parcurs ,în Decathlon au produse foarte bune .

  2. Si eu ar trebui sa ajung o fuga prin Decathlon.; Imi doresc sa-i cumpar un trening Cristinei si mi-as dori si o pereche de adidasi pentru handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.