Alege un kit pictura pe numere de la Pictorul Fericit!

Ce minunat este să ai un hobby și să te bucuri de el atunci când timpul ți-o permite! Ce e drept, asta se întâmplă din ce în ce mai rar.

 

A avea momente cu tine însuți fie citind o carte, fie plimbându-te sau ascultând muzică sunt clipe care ar trebui prețuite la maxim. Dar ce ar fi dacă ai încerca ceva inedit, ceva ce nu ai mai făcut poate din copilărie? Un desen sau chiar un tablou pictat de tine, cum sună asta? Nu te știi tu foarte talentat la pictură și poate de asta îți este teamă să nu greșești, aruncând banii pe vopsele.

Dar dacă vei cumpăra un kit pictura pe numere de la Pictorul Fericit nu ai nimic de pierdut, dimpotrivă, îți va plăcea să pictezi dacă ai totul la îndemână.

Ce înseamnă pictura pe numere?

 

Concret, este suprafața sau pânza propriu-zisă care are imprimată pe suprafața ei diverse numere, în spații marcate, care trebuiesc umplute cu vopsea, după o schemă prestabilită. Ce poate fi mai simplu decât atât?

Originea ei se pierde în negura timpului, se pare că însuși Leonardo da Vinci ar fi făcut acest lucru cu ucenicii săi, cerându-le să picteze anumite porțiuni delimitate dintr-un tablou.

Partea și mai bună este că în felul acesta tabloul pictat de tine va fi unicat, tu vei stabili singur cât accent poți pune sau nu pe o anumită porțiune, te poți juca cu culorile, le poți închide sau deschide după bunul tău plac sau poți reveni să accentuezi ceva. Nu uita, în pictură și în artă în general nu există nimic greșit, doar bucuria creației.

Cu răbdare poți realiza ușor o pictură minunată, trebuie doar să urmezi instrucțiunile și conturul imprimat de pe suprafața care urmează să fie acoperită de culori. Te vei relaxa maxim, iar la final vei obține o lucrare complexă, pe care o poți expune pentru a fi admirată, sau, de ce nu, dăruită unei persoane dragi.

 

Ce anume conține un kit de pictură pe numere?

 

Pentru ca tu să te poți bucura pe deplin în timpul acesta petrecut în fața viitorului tablou, este bine de știut că setul sau kit-ul de pictură pe numere vine echipat cu tot ceea ce este necesar pentru o adevărată terapie prin culoare.

Seturile de pictură includ pânza de bumbac, gata pregătită și printată cu schiță, culorile acrilice premium și trei pensule de mărimi diferite, pe care le poți folosi în funcție de complexitatea picturii. Astfel vei avea totul la îndemână doar ca să poți picta ceea ce te atrage cel mai mult.

Cine poate încerca pictura pe numere?

 

Absolut toată lumea, inclusiv copiii pot să își testeze creativitatea și să învețe coordonarea mâinilor și răbdarea de a picta de la început până la sfârșit.

Pictura pe numere dedicată femeilor este plină de inspirație și delicatețe, se pot astfel comanda picturi cu flori, natură, peisaje, păsări sau picturi religioase, dezvăluind astfel universul interior.

Bărbații își pot exersa și ei latura sensibilă, prin tablouri cu mașini, călătorii, portrete, de ce nu. Orice tablou pictat va fi un prilej de autodepășire.

 

Kit-urile de tablouri pe numere se pot comanda de la Pictorul Fericit, pe pagina oficială Pictorulfericit.ro.  Alege ceea ce te face fericit!

 

 

Date de contact:

 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

 

∗guest post

Deyutza

2 Comments

  1. Imi place foarte mult cum arată aceste picturi pe numere ,dar parcă nu aș avea răbdare să stau de ea ,mi se pare mult de lucru și timp mult de pierdut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.