TOP 4 lucruri pe care să le faci dacă vrei să îți reamenajezi casa

Cui nu-i place o renovare bună? Șansa de a începe de la zero și de a îți reimagina felul în care arată și se simte casa ta poate fi revigorantă. Și nu trebuie să cheltuiești o avere sau să aloci luni din timpul tău pentru a o face. O simplă schimbare de look nu numai că va oferi casei tale un aspect proaspăt nou, ci și va economisi bani pe termen lung. Știm că ideea de a schimba lucrurile prin casa îi umple pe majoritatea oamenilor de groază – la urma urmei, probabil că ai idei foarte specifice despre cum ar trebui să arate totul. Din fericire, nu trebuie să se simtă ca o obligație sau ceva care necesită săptămâni de planificare și execuție. O soluție ușoară este tot ce ai nevoie pentru a insufla o nouă viață în locuința ta.

Iată 4 lucruri pe care să le faci dacă vrei să îți reamenajezi casa:

  • Cumpără lenjerie nouă de pat

 

Dacă ai o cameră de oaspeți în casa ta pe care nu o folosești foarte des, începe cu lenjeria de pat. Acum este momentul perfect pentru a vă schimba lenjeria de pat dacă arată uzată sau învechită. Este una dintre cele mai ușoare modalități de a oferi casei tale o schimbare rapidă fără a cheltui o mulțime de bani. Dacă vă simțiți inspirat și doriți să urmați cele mai recente tendințe de design, vă sugerăm să faceți cumpărături online. Există o mulțime de site-uri web care vă permit să faceți cumpărături după stil, culoare și model. O altă opțiune este să verificați magazinul local de acasă. Este posibil să găsiți o varietate de lenjerie de pat în multe țesături și culori diferite.

  • Adaugă draperii

 

Dacă ai o cameră în casa ta care primește multă lumină solară, perdelele opace sunt o modalitate excelentă de a da spațiului un nou aspect. Le puteți folosi și în camerele copiilor pentru a preveni trezirea lor prea devreme dimineața. Perdelele opace au o țesătură groasă și grea care blochează eficient lumina atunci când sunt închise. Cel mai bine sunt folosite în camerele în care doriți întuneric complet, cum ar fi o cameră în care doarme un copil. Puteți găsi perdele opace în multe culori și stiluri diferite. De asemenea, puteți folosi perdele ca o modalitate de a adăuga o pată de culoare unei încăperi cu tonuri neutre.

  • Adaugă puțină verdeață

 

Dacă aveți puțin spațiu pe perete care nu este folosit, luați în considerare adăugarea de câteva plante. Ele adaugă un pop frumos de culoare și creează un aspect natural și proaspăt. Puteți găsi plante de toate formele și dimensiunile și în multe culori diferite, inclusiv verzi vibrante, cu aspect tropical. Le puteți folosi în aproape orice stil de decorare și sunt relativ ușor de îngrijit.

  • Schimbă ușile

 

Dacă aveți o ușă exterioară care arată puțin uzată, schimbați-o cu una nouă. Nu numai că va face casa ta să arate proaspătă, dar va adăuga și valoare proprietății tale. Puteți înlocui orice ușă, atâta timp cât este instalată de un profesionist. Dacă aveți o ușă de terasă, luați în considerare schimbarea acesteia cu o ușă glisantă din sticlă. Sau, dacă aveți o ușă glisantă din sticlă, înlocuiți-o cu o ușă de interior din MDF de la Valprestparchet.ro

 

În concluzie, o schimbare rapidă nu trebuie să fie un proiect copleșitor. În schimb, poate fi la fel de simplu ca actualizarea unui articol din casa ta. Când vă faceți timp pentru a face schimbări mici, dar semnificative, acestea pot avea un impact mare în general.

 

Sursă foto: unsplash.com

 

Deyutza

7 Comments

  1. Idei foarte bune,imi place mult ca de fiecare dată când fac curățenie să mai schimb lucrurile prin casă ,parcă mi se pare că este mai frumos .Mulțumim pentru articol draga mea !

  2. Da,asa ar trebui sa facem si e foarte benefic si pentru psihic acest lucru,sa nu fie rutina de a vedea zi de zi tot aceleasi lucruri,mai ales daca sunt cum spui si tu,mai uzate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.