Power Lash mascara pentru volum – Make up Revolution

Fonduri de ten, rujuri si mascare asta am testat la viața mea cel mai mult 🙂 . Sunt mereu în căutare de ceva mai bun și chiar și atunci când găsesc ceva să îmi placa, rar se întâmplă să il recumpăr. Îmi place ca mereu să testez lucruri noi, să descopăr produse și branduri.

 

Cam așa e și cu această mascara de la Make-up Revolution. Brandul nu mi-e străin și am testat de-a lungul timpului mai multe produse de la ei , mai puțin mascara. Nu am lăsat treaba asta să fie un impediment așa că la ultima mea comandă pe Notino am băgat în coș și o mascara. Revolution Relove – Power Lash așa o găseti pe site. Nu e scumpă, la fel cam ca toate produsele brandului și este de bună calitate. Îmi place tare mult la acest brand că are produse vegane și nu sunt testat pe animale. Este un mare plus cel puțin pentru mine, care sunt o iubitoare de animale și am și câteva acasa 🙂

 

Ce caut eu la o mascara bună ?

Pentru mine o mascara bună, trebuie să ofere volum și alungire genelor. Nu am niste gene bogate deci am nevoie de un plus. De asemenea îmi doresc ca mascara să aibă un negru intens pentru a-mi accentua privirea. Mai vreau să și reziste bine pe gene fără să mă trezesc nu ochi de panda sau cum că nu m-aș fi dat cu nimic.

Oare cer prea multe? Eu zic că nu.

 

 

Cum se prezintă mascara Power Lash ?

Se prezintă destul de bine. Nu e nemaipomenită însă pentru cât costă – 18lei, eu zic că e perfectă. Periuța este perfectă pentru a oferi volum și pentru a despărții destul de bine genele.

Dacă ai răbdare și periezi de jos in sus obții un look natural, plin de volum. Eu nu prea am respectat treaba asta și am rimelat cum rimelez in mod normal. Nu mă deranjează totuși fiindcă per total arata bine și nu  duce cu gândul la” piciorușe de păianjen „ 🙂

Rezistă întreaga zi pe gene fără să se sfărâme sau să își piardă din intensitate. Se demachiază ușor doar cu apă micelară fără nici o problemă.

Are 10 ml, o cantitate suficientă să îl folosești mult timp. Este valabil 12 luni de la deschidere însă eu sincer nu am ținut o mascara mai mult de 3-4 luni. Nu știu de ce dar parcă după asta prind o frică de conjunctivite, sau mai știu eu ce alergii. Faptul că bag aer zilnic în tubul ăla mă face să nu îl folosesc mai mult de 3 luni, chiar dacă pe ambalaj scrie că se poate folosi si mai mult.

Ca și o concluzie la ceea ce caut și ceea ce am găsit la aceasta mascara pot spune că sunt mulțumita. Perfecta pentru un  machiaj de zi cu zi, fără a ieși cu nimic în evidență dar nici să  fie ceva lipsit de ”vlagă”.

Prețul e bun, calitatea la fel deci mai pe scurt recomand. Dacă ești în căutare de o masca bună atunci poți să îi acorzi o șansă, eu zic că nu îți va părea rău.

 

Tu folosești mascara? Ai încercat ceva de la acest brand sau au o alta mascara preferată ?

Deyutza

11 Comments

  1. Mulțumim pentru recomandare draga mea ,chiar se merită ,are și un preț destul de accesibil .Imi place cum se vede !

    • Imi place cum face genele, pretul este foarte accesibil, momentan am vreo 3 începute, dar o sa il caut dupa ce le termin!

  2. Arata tare bine! Am tot încercat și eu diferite mascara, dar am rămas la Chanel – Le volume. Pe aceasta o folosesc de ceva timp și voi rămâne la ea.

  3. Sa sti ca pe viitor as vrea sa incerc si eu aceasta mascara!Are un pret accesibil!Nici eu nu prea am gene si vad ca le scoate foarte bine in evidenta!

  4. Este atrăgătoare iar brandul știu că este unul cu produse de calitate.
    Mulțumesc pentru recomandare! Voi lua în calcul să-mi cumpăr noua mascara de la Revolution.

  5. Nu am încercat acest mascara dar sincera sa fiu nici nu ma tentează, acest gen de periuta nu îmi separa bine genele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.