Ușurează-ți activitățile din casă cu produsele Swiffer!

Ca și femeie știi ce înseamnă să îți împarți timpul între servici, casă și familie. E greu știu, dar facem noi cumva și le îmbinăm pe toate ca să fie bine. Mă bucur totuși că sunt și alții care se gândesc la noi și tehnologia a avansat. Pe zi ce trece tot apar gadgeturi noi dar și produse ce ne ușurează viața.

Cam așa sunt și produsele de la Swiffer. Swiffer reinventeaza modul in care poti face curat, transformand tot acest proces intr-unul mai usor si mai rapid ca niciodata, pentru a castiga mai mult timp liber de a sta cu familia.

Știam despre ele dar nu le folosisem până să primesc un Kit din campania BuzzStore.

În acest kit am primit :

  • Mop cu un cap pivotant la 360 °
  • Lavetele uscate groase ce retin praful, murdaria si parul
  • Lavetele umede dizolva murdaria si o retin, lasand un miros proaspat si curat
  • Pamatuful (Duster) care capteaza si retine praful

1. După cum ziceam mopul are un cap pivotant la 360 ° care curata oriunde, chiar si in locuri greu accesibile. Il poți folosi  sub frigidere, cuptoare si canapele, precum si colturi si margini, în aproape orice loc greu accesibil. El vine la set cu lavete umede dar și ce uscate.

2. Lavetele uscate sunt groase și pot spune că fac o treabă mult mai bună ca o mătură. Ele rețin praful, murdăria și părul de animale și nu numai. Cu o astfel de lavetă strâng tot praful de pe sub bat, dulapuri unde nu reușesc să fac nici mătura și nici aspiratorul.

3.Lavetele umede sunt și ele excelente când vine vorba de curățenie. Acestea dizolva murdăria și o retin, lasând un miros proaspăt si curat.

Lavetele se atașează foarte ușor mopului. Mopul se plasează în cutia cu lavete. Acestea se deschid si apoi pur si simplu se impinge cu degetul fiecare colt al lavetei în ”găurile” mopului.  Totul se întâmplă repede, ușor, comod și foarte igienic. După folosință lavetele se aruncă și astfel nu mai împrăștii/întinzi prin casă murdăria. Poate părea ceva mai costisitor dar după cum ziceam este mult mai igienic și mult mai rapid. Scapi de cumpărat  găleți, detergenți și rezerve de mop. Cu această ustensilă ieși mai bine 🙂 Mie una îmi place mult și îmi ușurează munca.

Pămătuf Swiffer

La fel de ajutor îmi este și pămătuful (Duster) . Și acesta captează si retine praful, parul si alergeni de la acarieni, pisici si câini de pe aproape orice suprafata, indiferent de inaltime.  Am o pisică și 3 chinchile toate 4 foarte păroase 🙂 Pămătuful pe lângă faptul că mă ajută să șterg praful de peste tot mai scap și de acarieni și alergeni.

Și această ustensilă mi se pare foarte utilă mai ales când ai locuri greu accesibile sau chiar de pe televizor, cărți ori jaluzele. Are mii de fibre pufoase care isi adapteaza forma pentru a ajunge in toate colturile – astfel incat sa puteti scapa de praf si par pe aproape orice suprafată.

Un kit conține un mâner cu 4 rezerve de unică folosință. La fel ca și la lavetele mopului, ai mereu un început curat și nu porți praful de ici pe colo prin casă.

Ușor și foarte util, recomand și acest pămătuf mai ales dacă ai în familie persoane alergice la praf, puf sau acarieni.

 

Tu ai folosit aceste produse? Cum ți se pare ideea de produse de unică folosință?

 

Deyutza

6 Comments

  1. Nu le-am încercat ,dar din câte ai zis despre ele sigur sunt foarte utile .Să le folosești cu mare drag și spor ,chiar merită încercate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.