Carte de bucate vol1. – Jamila Cuisine

Cine nu o cunoaste pe Jamila?  Jamila a devenit foarte cunoscuta acum vreo 10 pentru retetele ei video si nu numai. Toate retele pe care le face sunt foarte bine explicate si cred ca macar o dată ai gătit cu Jamila.

Recunosc ca atunci când vreau să fac ceva nou, sau ceva ce fac mai rar, caut pe internet si prima opțiune este Jamila. Nu doar o data am gătit cu ea și pot spune că mereu mi-au ieșit preparate foarte bune.

Îmi place modul în care explică și gătitul este mult mai ușor și plăcut cu ea. Tocmai din acest motiv mi-am luat și una dintre cărțile ei de bucate. Prima carte mai exact din cele doua publicate de către aceasta.

Este o carte de bucate ce cuprinde atât aperitive, fel de bază cât și desert. O carte de bucate cu imagini ce îți fac poftă, și detalii explicite. Oricum mă gândesc că multe dintre aceste rețete, dacă nu chiar toate se găsesc și în format video, în caz că nu te descurci doar cu explicațiile din carte.

Cartea are 228 de pagini si 76 de retețe delicioase . Hartia este una de bună calitate la fel și coperta care te indeamnă să faci și tu neapărat acel cheesecake 🙂

Carte de bucate – Jamila Cuisine

  • Categoria: Bucatarie
  • Format: 210 x 160 mm
  • Nr. pagini: 228
  • An aparitie: 2016
  • Autor: Geanina Staicu-Avram

 

Am răsfoit cartea de multe ori și mi s-a făcut poftă de fiecare preparat, dar am început cu un chec aperitiv pe care l-am învățat de acum câțiva ani tot de la Jamila. Pentru week-end am în plan să fac acel cheesecake cu căpșuni mai ales că acum e momentul, piața fiind plină de ele.

Una peste alta, dacă îți place stilul Jamilei, dacă ai cărți de bucate și îți place sa gătești din ele atunci îți recomand aceasta carte. Eu mă gândesc serios să îmi iau și volumul 2 fiindcă e bun de avut și de mare ajutor când nu mai știi ce să gătești.

 

Dacă nu ai o carte de bucate in biblioteca ta, iti recomand sa ai una si poți incepe ce aceasta. Chiar nu o sa îți pară rau, este o carte plină cu de toate. Te poți inspira fără probleme mai ales când ai de pregătit un meniu pentru o masa și ai rămas în pană de idei.

Această carte am găsit-o pe Libris și are un preț bun zic eu, iar dacă o  prinzi la reducere sau cu transport gratuit atunci e si mai bine.

 

Tu ai cărți de bucate? De unde te inspiri atunci când gătești ceva nou cărți sau internet?

Deyutza

9 Comments

  1. Nu am așa ceva și chiar imi lipsește foarte mult ,trebuie să mi-o comand și eu neapărat ,cu prima comandă pe Libris când îi mai cumpăr fetei cărți de citit ,mi-o voi lua și eu ,de multe ori sunt in pană de idei că nu mai știu ce să gătesc .

  2. Tocmai am avut ocazia să o văd și ascult pe Jamila. Îmi place cum abordează problemele, îmi plac ideile ei. Mi-am propus să-i cumpăr și cartea.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.