Cutia PreeSummer de la PickNDazzle – Ce conține

Cei de la PickN Dazzle nu se opresc în a ne uimi și în a ne încânta cu ofertele si cutiile lor frumoase. După cum poate știi la Pick n Dazzle te poți bucura de produse High end la prețuri foarte mici. Mereu mi-au plăcut acest tip de beauty box și sunt mereu sunt încantată când vine vorba să îmi aleg una nouă.

La pick N Dazzle ai 2 opțiuni atunci când vrei să îți faci un abonament sau pur și simplu vrei să îți alegi o cutie personalizată. Fie îți alegi tu produsele ce îți vor veni în cutie, fie te lași pe mâna specialiștilor pentru ați alege cele mai drăguțe produse. Toate astea bineînțeles după ce completezi un formular cu mai multe date și preferințe. Astfel cei de la PickNdazzle te vor cunoaște mai bine și vor putea să îți aleagă produse care ți se potrivesc. Toate astea în limita unei sume, în funcție de abonamentul ales. Cel mai important e ca niciodată nu vei gasi produse travel size ci doar produse full zise și mostre din partea lor.

Alege cutia PickN Dazzle care ți se potrivește

Dacă în schimb nu îți dorești un abonament și nici o cutie personalizată poți alege dintre cutiile tematice. Mereu vin cu idei noi și au niște cutii tare faine la prețuri imbatabile.

Spre exemplu ultima cutie lansata este o cutie ce conține exact ce ai nevoie în vacanta ce va urma. Partea și mai faină este ca această cutie conține 5 produse sau mai bine spus 14 , iar unul dintre ele costă singur mai mult decât cutia.

Te-am bagat puțin în ceață 🙂 nu-i nimic hai sa lămurim treburile. Dar sa o luăm pe rând. Până la urmă câte produse conține cutia?

 Câte produse conține cutia PreSummer ?

 

Teoretic cutia conține 5 produse, o loțiune cu protecție solară, un iluminator, o mască de păr, o spumă de duș și o cutie cu 10 măști. Practic cutia conține 14 produse fiindcă cel de-al 5lea și anume cutia de măști conține 10 plicuri cu măști de unică folosință. Așadar sper că am lămurit un aspect 🙂

Cel de-am doilea aspect despre care menționam este că un produs din cutie costă mai mult decât costă cutia per total. Cum vine asta? Simplu

Se știe că aceste cutii de la PickN Dazzle vin cu niște reduceri foarte mari și prețuri mai mult decât avantajoase. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, cu loțiunea cu protecție solară Ecooking. În mod normal aceasta costă undeva la 130-150 de lei, iar cutia toată cu produse costă doar 129lei. Dacă e să facem un calcul simplu și să pume măștile cu 5lei(deși clar sunt mai scumpe) ar fi un 50 lei, un iluminator Paese costa în jur de 50 de lei, la fel si spuma de duș dar și masca de păr.  Deci la un calcul rapid ar fi in jur de 300 de lei cutia iar noi dăm doar 129. Eu zis că e un super deal, mai ales că în vacanțele ce urmează vei avea nevoie de fiecare produs în parte.

Cutia PreeSummer de la PickNDazzle

Protecția solară este un must have și nu doar în vacanță ci pe toată perioada verii și nu numai. Loțiunea cu protecție solară EcooKing este un produs de care te vei îndrăgosti iremediabil.

La fel și de spuma de duș care miroase a alge și a mare. Orice duș te teleportează înapoi în mare și te face să stai mai mult decât trebuie în baie. 🙂 Masca de păr ca și cea de față sunt mai mult decât necesare, mai ales după sesiuni lungi de stat în apă și la soare. Atât tenul cât și părul au nevoie de o extra îngrijire și hidratare pentru a nu suferi din cauza razelor de soare.

Iar la final iluminatorul este stopul de ”culoare” de care ai nevoie seara când ieși în oraș. Ce poate fi mai drăguț decât o piele bronzată sănătos și un strop de iluminator care pune în valoare tot acest aspect. Inainte nu foloseam iluminatoare, dar de câțiva ani abuzez de ele și îmi place maxim să le folosesc și să le aplic în puncte strategice.

Mai pe scurt cutia conține aproape tot ce ai nevoie pentru o vacanță reușită atât tu cât și prietenele tale. Cutia o poți alege atât pentru tine dar și pentru a o oferi cadou unei prietene sau chiar mamei tale. Cui îi strică niște produse cosmetice sau de skin care în plus ? 🙂

 

 

 

 

Deyutza

9 Comments

  1. Produse super faine si multe ,chiar sunt curioasă de acele măști .Să te bucuri de ele draga mea !

    • Chiar îmi place ideea unei astfel de cutii; un abonament e super convenabil. Poate îmi voi face și eu, mersi 😏❤️❤️❤️❗️

  2. M-au tentat mereu cutiile Pickndazzle, dar nu știu cum s-a făcut că nu am reușit să iau până acum. Produsele din cutia ta sunt tare interesante și tentante! Mi-ar plăcea să le am!

  3. I-am vazut pe cei de la Pickanddazzle la Cosmobeauty in weekend,
    Mi-a placut tot ce am vazut si auzit.

  4. Este adorabila cutiuta asta. Am fost si eu abonata la ei si imi amintesc cu drag de momentele in care trebuia sa-mi ajunga cutia cu surprize

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.