Vine iepurașul de la Dechatlon cu cadouri pe roți

Tradiția trebuie păstrată și iepurașul trebuie să vină la copii cu haine noi de Paște și ceva frumos pentru ei. Pe vremea mea iepurașul nu exista, abia după ce am mai crescut puțin apăruse ceva ”mituri”. Totuși hainele trebuiau să fie noi, neapărat. În ultimii ani, iepurașul este tot mai prezent în viețile noastre, și pe lângă haine mai aduce și ceva dulce sau orice altceva pentru a face o bucurie copiilor.

Anul acesta poți alege ceva distractiv și tot odată util pentru copilul tău. Sportul  nu trebuie să lipsească din viața noastră și mai ales din cea a copiilor. Acum mai mult ca niciodată, încet încet ne revenim la normal după o perioadă grea de pandemie, așa că ieșirile în aer liber sunt importante. Am stat suficient izolați, primavara vine așa că orice sport petrecut afară în natură este mai mult decât bine venit.

După cum ziceam iepurașul de Paște trebuie să aducă ceva copiilor așa că anul acesta trebuie să alegi ceva util, dar tot odată să îl încânte pe cel mic.

 Idei cadouri de Paște pentru copii

 

În funcție de vârstă și sex ai o mulțime de variante și produse ce pot fi oferite celor mici. De la mic la mare le poți face bucurii oricăror membrii din familia ta. Ideal este să alegi ceva ce va fi folosit în viitorul apropiat.  Acum vara e tot mai aproape așa că parcurile abia așteaptă zumzetul celor mici, copii să se joace și să zburde pe aleile lor.

1. Biciclete copii

Cine nu știe să pedaleze încă, la vârsta de 3-4 ani poate începe. Acum este momentul să îți ajuți copilul să învețe acest lucru, fiindcă după ce o va face va fi foarte distractiv și pentru toată viața.   Noi toți 3 stim să pedalam și sincer este foarte frumos când reușim să ieșim toți 3 la plimbare cu bicicletele. În ultimul timp nu am mai reușit să facem acest lucru, fiindcă pandemia i-a pus drojdie la rădăcină copului meu, el a crescut și bicicleta i-a rămas mică. Așa că una nouă i-ar prinde bine. Cred ca ar fi un cadou perfect pentru Rareș al meu.

2. Role copii

Cine știe să meargă cu patinele pe gheață, cred că știe să meargă și cu rolele. Dacă copilului tău îi place iarna să patineze, de ce nu să continue această plăcere și vara. O pereche de #role ar putea fi un cadou perfect. Eu una știu să patinez pe gheață dar nu am patinat niciodată pe role. Chiar mi-ar plăcea și mie să văd dacă știu și pe role cred că e tare distractiv. Parcurile sunt mari și aleile suficiente pentru a primii toți copii să facă întrecere pe role.  Dacă vrei să alegi o pereche de role caută modele cu mărimi reglabile, astfel copilul poate purta aceiași pereche de role mai mulți ani.

Modelul de mai jos este unul dintre perechile pe care le recomand fiindcă au un preț bun și pot fi purtate de mai multe persoane, fiind reglabile. Dacă ai 2 copii spre exemplu si nu îți permiți să cumperi 2 perechi, poți alege un model asemănător și poți regla mărimea în funcție de numărul pe care copilul îl poartă la picior.

 

 

 

3. Trotinete copii

Trotineta este și ea un obiect pe care din ce în ce mai mulți copii îl adoră. Avem și noi una și o iubim, facem cu rândul când vrem să ne plimbăm.  Uneori facem mix și ieșim la plimbare, unul cu bicicleta și unul cu trotineta. Ieșirile în aer liber ne fac bine, sunt sănătoase și distractive.

Nu știu dacă sunt copii cărora să nu le placă pe trotinetă, mai ales că văd copii de toate vârstele ce au câte una. Acum se găsesc diferite modele inovative ce pot fi folosite încă de la 15 luni până când copilul crește.

Cea de jos este unul dintre exemple. Este ceva nou și wow pentru mine, chiar sunt invidioasă 🙂 copilul meu nu a avut așa ceva, iar cei mici din ziua de astazi sunt tare norocoși. Pe Dechatlon găsești tot ce ai nevoie, chiar e un magazin aprovizionat, ce se gândește la toate nevoile noastre.

Aceasta este 4 în 1, cu sistem de ride-on prin apăsarea unui singur buton. Practic, acest tip de trotinetă “crește odată cu cel mic”, putând fi folosită încă de la 15 luni după cum ziceam.  Vârsta recomandată este de la 1 la 7 ani, așadar dacă ea va fi întreținută poate fi folosită mult timp.

Sunt sigură că orice vârstă ar avea copilul cu așa trotinetă ar fi tare încântat sincer și eu aș fi, doar să o cumpăr :))și să văd cum e treaba cu așa tehnologie.

Nu uita de casca de proteție

Sfat, indiferent de ce ai alege să oferi cadou, chiar daca e vorba de biciclete, role,skateboard, hoverboard sau trotinete nu uita să alegi și o cască de protecție. Siguranța înainte de toate, așa că o cască și eventual genunchiere și cotiere trebuie să aibă orice copil fiindca nu stii niciodata ce se poate întâmpla.

 

 

Mai pe scurt hai afară, hai la sport !!!!  Tu ce îi oferi copilului tău cadou de Paște?

 

Deyutza

15 Comments

  1. Foarte faine idei de cadouri ,o bicicletă ar cam trebui să-i cumpăr și eu fetiței mele .Mulțumim pentru recomandări draga mea !

  2. Superrr trotineta, asta chiar nu o stiam , am evitat sa aibe mici fiind sa nu cada sa se loveasca , se pare ca nu am stiut foarte bine .

  3. Si eu trebuie sa ii cumpar Mayei. Multumesc ca mi-ai spus de unde pot cumpara tot ce are nevoie.

  4. M-am gândit la o bicicletă și o trotinetă pentru cei mici de Iepuraș.
    Decathlon are produse bune, prin urmare voi ține cont de recomandările tale.

  5. Eu am un plan cu ceea ce-mi doresc pentru copii si vreau si eu sa ma orientez catre lucruri potrivite pentru miscare si pentru o iesire. Sa vedem acum daca si eu voi primi ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.