Rechizite pentru toți copii găsești pe Iniko.ro

Toți copiii au dreptul la calitate si la o școală pe măsură. De scoli se ocupa statul (sau nu) insa de rechizite se ocupa @inikoromania

 

INIKO a luat naștere în vremuri de restriște tocmai pentru a le depăși. Semnificația acestui străvechi cuvânt african – „născut în vremuri tulburi” – ne reamintește tuturor că după furtunile cu care ne întâlnim în cursul vieții, urmează întotdeauna timpurile senine ale revenirii la viața normală.

Știm că drumul spre renaștere devine mai sigur prin armonie și ordine. Prin echilibru universal.

Aceasta este și aspirația colecțiilor de produse de papetărie, care sunt cu credința că prin armonia și ordinea cuvintelor se regăsește acel echilibru care ne permite să ieșim cu bine din orice restriște.

Colecțiile CLASSIC, MANDALA, LYKKE și IMISI inspirate de înțelepciunea indiană și finlandeză transmisă din timpuri străvechi – din generație în generație – sunt o invitație la armonie prin cuvinte, la dobândirea inspirației unei vieți trăite în echilibru cu ordinea universală.

Rechizite pentru toți copii găsești pe Iniko.ro

 

Descoperă și explorează lumea INIKO accesând informații suplimentare despre produse la adresa www.unpapetar.roPe site găsești produse de papetărie, tipizate, rechizite școlare și produse de birotică. E important să știi că sunt concepute și realizate în România, în fabrica de la Bacău, sau de către partenerii  SILKA, pentru care cei de la INIKO  sunt unici distribuitori.

Magazine de acest gen ma ajută să îmi ușurez munca mai ales la începutul școlii când alergatul după rechizite e destul de covârșitor. De asemenea un plus și un real ajutor este faptul că pe site se găsesc pachete gata pregătite pentru copii în funcție de vârsta lor și clasă.
Pachetele de rechizite școlare corespund listei de rechizite pentru clasele de elevi de la cea pregătitoare până la cele de liceu. 

Aceste liste sunt făcute în colaborare cu învățători și profesori pe care le primesc copiii la început de an și nu numai. La fiecare clasa sunt câte 2 variante de pachete complete cu rechizite școlare  – Pachetul Standard și Pachetul Premium.

Prețurile sunt acceptabile si perfecte pentru toate buzunarele.

 

Copilul meu este în clasa a 4a iar acesta s-a bucurat de caiete, dictando, matematică atât varianta mică cât și de caiete studențești. Pe lângă asta i-am ales caiete de biologie, geografie, stiințe ale naturii într-o variantă ceva mai mare față de cea cu care suntem obișnuiți. Am găsit pe Iniko caiete A4 pentru aceste discipline. Chiar m-au încântat și pe mine aceste caiete și nu puteam să nu le aleg. 🙂

Chiar mi se pare utilă această opțiune de pachete mai ales că nici nu e scump, nici nu îți mai bați capul cu ce are nevoie copilul tau. Știu cei de la INIKO și îți trimit ei tot ce trebuie.Voi de unde cumparati rechizite? Aveti un brand favorit sau alegeti după pret?

Deyutza

11 Comments

  1. Arată foarte drăguț aceste rechizite și prețul este destul de ok ,eu până acuma rechizite cumpăram de la magazinile de cartier ,dar de acuma cu siguranță voi lua de aici ,imi place mult designul .

  2. O sa ii zic la sora mea de acest magazin. La anul nepotica mea începe școala și sigur o sa ii fie de folos recomandarea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.