O noua comanda FemmeLuxe

O nouă comandă Femme Luxe alte noi ținute sportive. Deși inițial am comandat 2 treninguri și două rochii, nu știu din ce motiv am primit doar treningurile. Nu e problemă mare fiindcă rochiile mi-ar trebui prin mai deci au timp sa ajunga :)).

Cu toate astea sunt mulțumită de cele două seturi sport pe care l-am primit.

Treningul bej este dintr-o lâniță sau un material asemănător. E ceva tricotat si sincer e  primul set de acest gen. Bluza îmi place tare mult și poate fi purtată și la set dar și în alte ținute. Pantalonii și ei sunt drăguți dar pe mine stau puțin cam strâmți și cred că o să îi ofer. Mai am puțin de muncit până ajung la kilogramele dorite și atunci e posibil să se așeze așa cum trebuie. Oricum dacă îi luam mai mari era posibil ori să fie buni ori să fie prea largi și să nu se așeze bine pe picior. Adevărul e că nici buzunarele nu stau cum trebuie, fiind mai strâmți pe picior buzunarele sunt ca niște urechi :))

PER total îmi place dar pe manechin arată minunat, îl găsești aici . 🙂

 

 

Îmi place și cel de-al doilea set. Acesta are material pufos pe interior și un material  ceva mai lucios pe exterior. La fel ca și primul set, bluza se poate purta si separat și chiar are un model deosebit. Pantalonii sunt și eu drăguți și destul de largi pe picior. Sunt genul ala de pantaloni care ii tragi repede pe tine si fugi la treaba.

Designul este unul deosebit si zici ca treningul e pe dos 🙂 Cusaturile ii ofera un design drăguț și mai ieșit din comun.

Toată primăvara, vara si toamna îi pot purta fără probleme fiindcă nu sunt nici prea groși dar nici prea subțiri. Dacă iți place acest tip de trening îl găsești în secțiunea Loungewear si să știi că sunt mai multe modele cu diferite tipuri de bluze.

 

Dacă ar fi venit și rochiile ar fi fost perfect, asa mai puțin 🙂 Până una alta am plasat o nouă comandă cu alte 2 rochii care sper sa vină de data aceasta.

 

Care din cele două seturi îți place mai mult ?

Deyutza

11 Comments

  1. Imi plac ambele, doar ca eu primul set il port prin casa, am vreo 6 seturi pana acum, iar al doilea nu l-am vazut cand am dat eu comanda.

  2. Ambele treninguri sunt foarte frumoase ,nu aș putea să mă decid ,imi plac la fel de mult .Să le porți cu plăcere draga mea !

  3. Primul set il am si eu. Se aseaza frumos si daca nu iesi cu el afara, prin casa este chiar ok. Pantalonii nu i-am purtat pe afara, dar bluza am purtat-o de mai multe ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.