Avantaje în a folosi serviciile de Chauffeur si airport transfers David Intercar

Să călătorești cu mașina poate fi un lucru bun sau unul mai puțin comod în zilele noastre. Atunci când ai mașină de multe ori te gândești să călătorești cu ea fiindcă ți-e mai comod, dar ce te faci când nu ai una?

Din fericire pentru noi toți sunt alți oameni care se gândesc la noi și la nevoile noastre.  Astfel au luat naștere serviciile de airport transfer, precum și cele de Chaffeur, care ne pot scoate din incurcături. Încurcături precum faptul că nu avem mașină și nu știm cum să ajungem la destinație sau simplu fapt ca nu mai depinzi de taxiuri sau transport în comun.

Indiferent că este vorba de vacanță sau de călători de afaceri poți să te lași pe mâna profesioniștilor și să renunți la orice formă de stres. E simplu și sincer mi se pare mult mai safe decât să te complici cu aplicații, GPS sau alte nebunii.

Ce înseamnă serviciile de airport transfer ?

 

Serviciile airport transfer nu sunt altceva decât faptul să un șofer vine și te preia de la aeroport și te duce acolo unde ai nevoie. Un exemplu îl pot da, pentru București. David Intercar este o modalitate practică și accesibilă de a rezerva în avans transferul de la aeroport la orice hotel sau adresă din București.

Pentru asta trebuie de accesat Bucharest airport transfer și ești la un pas mai aproape de a ți se ușura misiunea de a ajunge la destinație într-un oraș necunoscut. Se știe că și taximetriștii încercă să te fure le prețuri așa că mai bine eviți.

David Intercar garantează prețuri competitive, fără bătăi de cap si fara timp pierdut la aeroport. Rezervă-ți transferul acum și ei vor face tot posibilul pentru a-ți oferi o călătorie liniștită și confortabilă. Din momentul rezervării aceștia monitorizează permanent starea zborului și șoferul lor te va aștepta la aeroport. Cum îl recunoști? Simplu – el ține în mână o foaie cu numele tău, astfel încât să îl poți identifica cu ușurință. După întâlnire, veți fi transferat la hotel sau destinație. Dacă zborul tău sosește mai devreme decât ora estimată sau este supus întârzierilor nu îți fă probleme, șoferul e acolo te așteaptă. După cum ziceam ei urmăresc zborul și va știi tot ce se întâmplă. Șoferul va rămâne în sala de sosiri până la 90 de minute de la ora de aterizare.  

Ce înseamnă serviciile Chaffeur?

 

Serviciile Chauffer sunt servicii private pentru atunci când îți dorești un șofer privat.  Daca dorești să explorezi Bucurestiul sau împrejurimile la o distanta de maxim 50 km dar crezi că nu te descurci singur atunci alege Chauffer. Poți solicita o mașina cu șofer privat pentru o perioada de minim 4 ore. Tarifele orare se calculează în funcție de tipul de mașină pe care îl preferați, (standard, premium sau minivan). David Intercar îți oferă posibilitatea de a alege o excursie cu șofer privat chiar și în afara Bucureștiului, în orice zonă a țării dorești, oferind mașini standard și premium sau minivan pentru tururi de grup. Prețul va fi calculat pe baza kilometrajului și a tipului de mașină selectat. 

Mi se par opțiuni foarte bune mai ale pentru cei ce sunt în afara Bucureștiului și nu au unde sa apeleze pentru un ajutor de acest gen.  De asemenea servicii precum aeroport transfer mi se par utile mai ales persoanelor ce sunt din afara țării.  Mi se par utile aceste servicii mai ales daca mă gândesc la mine când vine vorba de concedii și cât de complicat este transferul de la aeroport la hotel.

 

Văd utile aceste servicii și mă bucur că sunt oamenii care se gândesc mereu la ceva nou pe piață, ceva util pentru noi restul omenii. Dacă aș avea ocazia cu siguranță aș opta pentru aceste servicii și bine înțeles îți recomand și ție. Bye bye bătăi de cap, nervi și situații neplăcute.

 

Ție cum ți se par genul acest de servicii ? La care ai apela mai degrabă, aeroport transfer sau chaffeur ?

Deyutza

14 Comments

  1. Serviciile de genul chauffeur și airport transfer sunt foarte utile pentru călătorii. Le folosesc mereu, mai ales la întoarcerea în țară.

  2. Mie mi se par extrem de bune serviciile de genul si te scuteste de o munca in plus. Nu mai trebuie sa stai sa cauti mijloc de transport catre casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.