Vicontele care mă iubea- Vol.2 Bridgerton de Julia Quinn

Serie: Bridgerton

Editie: Necartonata

Editura: LITERA

Autor : Julia Quinn

Nr. pagini: 400

An aparitie: 2021

 

Anul trecut am început seria Bridgerton și recunosc asta în urma vizionarii serialului cu același nume. Fiindcă prima carte mi-a plăcut mult, mi-am dorit să continui, ala că am trecut la volumul 2.

Volumul 2 se numește Vicontele care mă iubea iar aici intră în poveste Antony, primul copil al familiei Bridgerton.

Vicontele care mă iubea- Vol.2 Bridgerton de Julia Quinn

 

Al doilea volum publicat de Quinn îl urmărește pe Anthony, cel mai mare frate Bridgerton, un burlac convins, despre care Lady Whistledown scrie că nu are niciun plan de însurătoare. Autoarea se înșală, însă, de această dată, deoarece Anthony nu numai că are intenții serioase, dar chiar și-a ales o soție. În calea dragostei sale stă, însă, sora mai mare a miresei, Kate Sheffield, cea mai băgăreață femeie din Londra. Convinsă că Anthony nu este potrivit pentru sora sa, Kate face tot ce îi stă în putință să îi despartă, însă lucrurile iau rapid o întorsătură neașteptată.

Edwina declarase că nu se va mărita niciodată fără aprobarea sorei sale mai mari, adică Kate. Kate era defapt o soră vitregă fiindca mama acesteia murise cand micuța avea doar 3 ani și tatăl acesteia s-a recăsătorit cu Mary, mama Edwinei. În urmă cu 5 ani tatăl lui Kate murise si le lăsase fără nici un sprijin financiar, astfel că au hotărât ca ambele surori să debuteze în sezonul căsătoriilor.

Astfel că între Antony și Kate începe o luptă a orgoliilor dar si un amalgam de sentimente se naștere între ei. Totul culminând cu un sărut dorit mai mult sau mai puțin de fiecare dintre cei 2. Kate este hotărâtă să-și protejeze sora – însă se teme că și propria inimă este vulnerabilă. Iar când buzele lui Anthony le ating pe ale ei, își dă seama că a rezista în fața pasiunii nu este deloc cel mai ușor lucru din lume.

Iar apoi, în urma unei întâmplări în grădină, Anthony e nevoit să o ia pe Kate de soție. De aici incep tot felul de peripeții și nimic de la începutul povestii nu mai are sens 🙂

 

 

Bridgerton carte ecranizată pe Netflix

Sincer initial m-a plictisit cartea, nu era la fel de intensă ca și prima Bridgerton- Eu si ducele ,dar pe parcurs m-am afundat în povestea celor 2 și chiar m-a prins. Eu te-am avertizat in caz ca iti doresti sa lasi totul balta din primele 2-3 capitole 🙂

Tot ce pot să îți mai spun este că finalul cărții se termină cu Anthony fost crai veritabil, la vârsta de 39 de ani și cu 3 copii. Cu cine te las pe tine să descoperi 🙂

Carte alături de celelalte 6 din seria Bridgerton le găsești pe Libris la prețuri bune și în acest moment chiar la reduceri.

Ai citit cărțile Juliei Quin din seria Bridgerton? Eu clar îmi doresc să îmi măresc colecția și cu celelalte cărți pentru a-i cunoaște mai bine pe toți membrii familiei Bridgerton. Fiecare are povestea sa, unică în felul ei, exact așa cum se întâmpla în anii 1800.

Deyutza

14 Comments

  1. Cărțile nu le-am citit, în schimb am văzut primul sezon pe Netflix și mi-a plăcut atmosfera de epoca, vestimentația, dar și intriga.

  2. Imi place genul acesta de ,,poveste…Cu toată atmosfera anilor 1800 si sunt si curioasă deja cu cine va avea Anthony cei trei copii….trebuie sa o citesc😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.