Alege profesioniști când vine vorba de manichiura ta și nu numai

Manichiura reprezinta unul dintre cele mai importante aspect ale unei femei, făcând parte din factorii ce influențează atunci când ne facem o prima impresie despre o persoana. Manichiura impecabila, lipsita de probleme estetice ale unghiilor reprezintă cartea ta de vizita. De asemenea este primul detaliu pe care cei din jur îl observa la o prima întâlnire. În ziua de astăzi să îți pui unghii cu gel este o modă și o practică foarte des întâlnită în rândul fetelor și al femeilor.

Sunt sigură că și tu ai fost cel puțin o dată într-un salon pentru a-ți pune unghii cu gel. Modelele care se pot realiza sunt foarte frumoase si rar se pot realiza pe unghiile naturale. Sincer uneori sunt invidioasă și mi-as dori si eu doar că apoi mă gândesc că fiind un nail addicted nu as rezista 3-4 saptamani cu acelasi model pe unghii:)) .

Totuși vouă tuturor care vă puneți constant sau poate sunt fete care vor dar nu au avut curaj ori timp să facă pasul acesta, recomand să alegeți persoane profesioniste care fac lucru acesta. Am văzut de foarte multe ori persoane care cumpără produse pentru unghii de slabă calitate sau chiar fete care s-au trezit cu cine stie ce micoze ori mucegai pe sub unghii.

Alege profesionisti spre binele tau

În ziua de azi, fiecare sat și fiecare oraș are manichiuriste și tehniciene tu trebuie doar să te interesezi și să alegi ce e mai bine pentru tine. Multe fete au făcut cursuri dar nu toate profesează exact așa cum trebuie. De aceea cel mai indicat este să alegi un salon și nu neapărat să mergi la o persoană acasă. Bine nu spun că fetele care lucrează de acasă nu fac treaba bună, însă pentru a fi sigură de treaba asta trebuie mai intâi să te interesezi puțin. Trebuie să faci un search și să afli câte cliente are acea persoană și dacă toate sunt mulțumite, dacă folosește produse de calitate și cum se ocupă de efectuarea tehnicii.

Pentru fetele din București cu siguranță că ai o mulțime de opțiuni insă cel mai simplu e să dai un search cu manichiura Bucuresti . Cu un simplu click afli unde găsești cel mai aproape salon de manichiură/pedichiură și nu numai. Ai adrese, ai prețuri chiar și numele persoanelor care se pot ocupa de tine. E chiar foarte simplu

Stailer aplicatie pentru telefonul tau

De fapt pe aplicația Stailer găsești stiliști și saloane din orice localitate te-ai afla. Poți chiar tu să îți înregistrezi salonul dacă ai unu, astfel să fie mai ușor de găsit pentru cine are nevoie. Pe lângă faptul că îți găsești mai usor o stilistă sau manichiuristă cu ajutorul aplicației îți poți face foarte usor si o programare. Poți citi review-uri si de asemenea poti vedea poze cu lucrarile personelor astfel ca iti va fi mult mai usor sa te decizi pe cine vrei sa alegi.

Stailer este o platforma online ce iti aduce aproape de tine cei mai buni stilisti, frizeri, barbieri si specialisti din industria hair & beauty. Descopera gratuit cele mai bune saloane si alege stilistul potrivit pentru tine.

Cum ți se pare ideea unei aplicații unde sa gasesti toate acestea? Sa fi la un click distanță de o programare si sa afli parerile celorlalti despre serviciile tuturor? Stiai de Stailer?

Deyutza

One Comment

  1. Nu știam de această aplicație și mi se pare super bună .Mulțumim pentru articol draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.