Ajuta hainele tale sa traiasca mai multe vieti cu #VanishLaFiecareSpalare!

Cine nu își dorește ca hainele lui să aibă viață lungă și de bună calitate. Eu una țin la hainele mele și mereu am grijă ce detergent folosesc și mai ales la ce temperatura spăl, la ce program și de asemenea ce produse folosesc pentru întreținerea culorilor sau scoaterea petelor.

Dacă despre detergenți am mai vorbit de-a lungul timpului astazi vin cu o recomandare pentru Vanish Oxi Action. Pe acesta îl folosesc de ani de zile și niciodată nu m-a dezamăgit. Înainte când era copilul îl foloseam pentru a scoate petele de mâncare de pe body-uri sau hăinuțe. Și astăzi îl folosesc tot pentru același scop, doar că acum copilul e ceva mai mare. Pe lângă asta îl folosesc pentru a scăpa de petele de fond de ten pe care mi le fac aproape în fiecare dimineața dar și pentru a-mi păstra albul imaculat al halatelor de servici.

Vanish Oxi Action este aliatul meu de nelipsit pentru prelungirea vieții hainelor mele albe și colorate. Cu o doza la fiecare spalare indeparteaza petele, previne transferul culorilor, mentine albul stralucitor si combate mirosurile neplacute de pe tesaturi!

Vanish Oxi Action Pink! Indeparteaza chiar si cele mai dificile si uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplacute si curata in mod igienic.

Reda albul stralucitor cu Vanish Oxi Action Crystal White! Vanish Oxi Action Crystal White indeparteaza uimitor petele si mentine albul chiar si dupa 50 de spalari. In plus, formula sa performanta combate mirosurile neplacute si curata in mod igienic.

Aceștia 2 sunt aliații mei de ani de zile și nu m-au dezamagit până acum. Tu ce produse folosești să redai albul strălucitor al hainelor, să scapi de pete sau menții culorile vii mult timp?

Deyutza

7 Comments

  1. Da,chiar sunt produse foarte bune ,pe cel roz îl folosesc și eu msi tot timpul ,pe celălalt pentru albituri mai puțin l-am folosit .

  2. Foarte bune sunt aceste produse !
    Multumesc frumos pentru informatie si pentru recomandare !

  3. Eu folosesc Vanish la aproape fiecare spalare pentru ca fetele mereu pateaza hainele de diverse lucruri si nu prea am de ales. Dar da … face o treaba tare buna si imi este de un real ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.