Am testat rujul semipermanent AVON POWER STAY

Sunt reprezentant Avon de ani buni însă nu m-am gândit niciodată să testez produsele din gama POWER STAY. Totuși cu ocazia campaniei BuzzStore in colaborare cu AVON am reusit să testez două produse care m-au uimit in mod plăcut.

Cele două produse despre care vorbesc sunt rujul semipermanent și fardul de pleoape din aceiași gamă Power Stay. Inițial recunosc că nu le-am dat prea multe șanse fiindcă, știu destul de bine majoritatea produselor Avon. În cazul rujurilor Avon nu toate sunt rezistente chiar dacă asta promit, de accea nu știam ce să cred nici despre acesta.

Mare mi-a fost surpriza la primul test când rujul a rămas mult timp pe buze iar fardul…a fost wow. Dar hai să îți zic câte ceva despre fiecare în parte.

RUJUL SEMIPERMANENT AVON POWER STAY

După cum am spus rujul a fost o surpriză plăcută pentru mine. Acesta poate fi purtat o perioada indelungată, pastrandu-mi buzele catifelate si hidratate. Este rezistent la transfer, iar culoarea își păstreaza intensitatea pana la 10 ore. A trecut testul produselor uleioase, a sandwichului și chiar al măștii. Nu s-a transferat pe mască și asta contează foarte mult mai ales în perioada asta. Nimeni nu își dorește ca rujul să se întindă sub mască iar când o scoți de la gură să fii mânjită 🙂

Rujul se găsește în 8 nuanțe iar prețul este în jur de 25 de lei, dar acesta poate diferi în funcție de campaniile din catalog. Nuanța pe care eu o am este Kiss&Tell și mi se potrivește foarte bine.

FARDUL DE PLOAPE AVON POWER STAY

Acesta este mai degrabă un creion, eyeliner sau cum vreti tu să îi zici însă fard nu e, cel puțin din cunoștințele mele. Cu toate acestea pot spune că a fost o revelație acest produs și chiar este rezistent la apa. Am rămas uimită când am făcut un swach pe mână și nu s-a șters decât atunci când am dat cu un demachiant bifazic. Creionul chiar are un efect de lunga durata zic ei că pana la 16 ore si poate fi folosit ca fard de pleoape sau contur pentru ochi. Având în vedere că este foarte rezistent nu se poate blendui și singurul mod în care se poate folosi ca și fard este să fie aplicat pe toată pleoapa și cam atât.

Eu l-am purtat cel mai des ca și eyeliner deși am încercat și varianta de fard, totuși preferata mea este ca și contur.

Se aplica ușor și ce îmi mai place este faptul că acest creion este prevazut cu ascuțitoare incorporată. Ajută mult mai ales că se tocește repede iar dacă vrei să trasezi linii mai subțiri.

Fard de pleoape Power Stay în 12 nuanțe

Și acest fard se găsește în mai multe variante , 12 mai exact. Nuanța pe care o am eu este Stylish Brown dar acum că știu cum e o sa mai vreau să comand cel puțin o nuanță, Cred că una dintre nuanțele sigure pe care o să o vreau o să fie negru, așa sunt sigură că fardul nu se întinde și dacă mă prinde ninsoarea în următoare perioadă,machiajul va rămâne intact.

Per total sunt mulțumită de aceste două produse, și asta o poți vedea chiar și în story-urile pe care le-am postat pe instagram. Îmi pare rău că nu le-am testat mai devreme dar uite că pentru astea sunt bune campaniile BuzzStore.

Tu ai încerca aceste produse? Ai un produs preferat de la Avon?

Deyutza

12 Comments

  1. Imi plac în general produsele de la Avon ,au și un preț ok și nuanța aceasta a rujului este foarte frumoasă ,am folosit și folosesc destul de multe produse de la ei .Să le folosești cu plăcere draga mea .

  2. De la Avon nu mai folosesc produse de mulți ani.
    Din fericire, am găsit o mulțime de branduri care au rujuri extrem de bune și rezistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.