Review- Fond de ten Estée Lauder Double-Wear

De-a lungul timpului am încercat tot felul de fonduri de ten. Mi-a fost greu pana am găsit ceva care să mi se potrivească și să reziste bine pe tenul meu, care este unul gras și cu pori dilatați.

Despre Estée Lauder Double Wear am auzit tot pe social media și am văzut că e foarte lăudat. Nu are un preț prea accesibil,dar am zis că asta e trebuie să îi dau o șansă. Dacă nu încerc nu știu dacă mi se potrivește sau nu. La urma urmei sunt de părere că orice femeie pe lângă produsele de drugstore pe care le are trebuie să aibă în colecția sa și câteva produse high-end.

Fondul de ten este unul dintre aceste produse in care sunt de părere că se poate investi.

Pe acesta recunosc că nu îl folosesc în machiajul meu de zi cu zi, însă îl  port destul de des. De-a lungul timpului am purtat acest fond de ten si simplu dar și combinat cu un alt fond de ten pentru o textură mai lejeră. El are o acoperire  mare și de asta consider că nu prea e purtabil ziua mai ales dacă nici nu sunt multe imperfectiuni pe ten. De obicei folosesc o pompiță de produs și un beauty blender bine umezit. Finishul este unul natural și perfect pentru a fi purtat oriunde atât pe timpul zilei cât și în machiajul de seară.

Review- Fond de ten Estée Lauder Double-Wear

Fondul de ten de lungă durată Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, dintre care o poți alege ușor pe cea potrivită tenului tău. Eu mi-am ales o nuanță ușor mai închisă însă nu mă deranjează fiindcă nu se observă mai ales după ce aplic pudra și blush-ul. Nuanța mea este 2C2 și abia după ce l-am cumpărat am căutat pe internet și am văzut că de fapt mi-ar fi trebuit 1N1 Yvory Nude. Asta e data viitoare voi fi mai atentă.

Oricum vouă vă recomand înainte de a cumpăra un produs să îl testați. Cereți în magazinele de specialitate,mostre ale produselor, dacă aveți în oraș. Eu nu am așa ceva, iar comanda pe site a fost plasată fiindcă la momentul acela era un preț bun al fondului de ten și am fost luată oarecum pe nepregătite :))

Cum alegi nuanța ideală:

Când alegi un fond de ten, ghidează-te după subtonul tenului. Acesta indică nuanța tenului tău. nefardat și caracteristicile acestuia. Nuanțele fondului de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place sunt marcate cu literele C, N și W, fiecare indicând un subton de culoare.              

Subtonuri reci (C) – tenul are o tentă roz și se arde ușor la soare        

Subtonuri neutre (N) – tenul nu are o tentă clar definită, nici de roz, nici de auriu        

Subtonurile calde (W) – tenul are o tentă aurie sau măslinie și se bronzează frumos și fără probleme

 

Estée Lauder Double-Wear – rezistent la transfer

Este incredibil de ușor și plăcut pe față și, totuși, persistă până la 24 de ore după cum zic producătorii. Nu l-am testat atât însă în jur de 15 am făcut-o și chiar a rezistat bine. La final nu era la fel ca și atunci când l-am aplicat, dar tenul meu arăta foarte bine, atunci m-a convins și am știut că nu am cheltuit banii degeaba.

Uniformizează perfect tenul, acoperă imperfecțiunile, matifiază și rezistă bine în toate condițiile. Ai grijă totuși când îl aplici, să îl intinzi repede fiindcă se usucă repede și riști să rămâni cu pete.

Textura fondului de ten este una lichidă și un minus pe care îl are sticluța este acela că nu are pompiță. Din păcate dacă îți dorești o dozare economă trebuie să îți cumperi dozatorul separat care este și el în jur de 30 de lei. Cam mult dacă e să mă întrebi pe mine, însă am dat fiindcă nu voiam să risipesc produsul (bunătate de fond de ten) :).

Estee Lauder este și un fond de ten rezistent la transfer și asta am văzut-o ori de câte ori mă machiez cu el și folosesc și mască. Aceasta este cel mai bun test 🙂

SPF10

Un alt aspect care imi place la acest fond de ten este faptul ca are si SPF. Nu e mult, insă e ceva și e bine zic eu, mai ales că puține fonduri de ten au SPF.

Ca și o concluzie e bun, excelent chiar, se comportă foarte bine chiar și pe tenul meu gras și problematic. Nu îl recomand însă unui ten uscat, acolo poate doar folosit în prealabil cu o cremă super hidratantă și testat mai întâi să îl cumperi.

Eu l-am luat de pe Notino și în clipa de față îl găsești la reducere. Dacă totuși nu vrei să dai aproape 200 de lei pe el, să știi că îl găsești și în variantă mai micuță de 15ml, cea mare fiind de 30ml. Diferența de preț e destul de mare și bună. În momentul de față cel de 15ml costă 79 de lei, dacă e să cumperi 2 sticluțe cât este una mare , ca si preț ieși mai ieftin. Eu zic că e o ”afacere bună” și meriți să îți faci cadou un produs de calitate mai ales dacă iubești cosmeticele la fel de mult ca mine. Trebuie doar să fii atentă și să vezi dacă îți găsești nuanța potrivită fiindcă în acest caz nu se găsesc toate nuanțele.

Ai incercat acest fond de ten? Daca nu ai facut-o încă, te tentează?

Deyutza

10 Comments

  1. Superr, din ce am citit e tot ce iti doresti de la un fond de ten , sa aiba acoperire buna, sa tina fara sa se intinda si sa aibe si spf.

  2. Te cred că este bun ,dar și prețul este cam mare pentru mine .Îmi place că este pentru tenul gras și că are și SPF .Să-l folosești cu mare drag în continuare draga mea !

  3. Mie îmi plac produsele Estee Lauder. Am avut cteva produse printre care și un fond de ten și au fost grozave din toate punctele de vedere.
    Mi-ar plăcea să le am din nou!

  4. Am citit atât de multe păreri pozitive despre acest fond de ten încât nu am cum sa nu îmi doresc sa îl incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.