Cadouri personalizate cu ajutorul Giftly.ro

Din Dong Crăciunul bate la ușă…. Febra cumpărăturilor, febra cadourilor începe. Mie una îmi place mult să ofer cadouri dar în aceiași măsură să și primesc. Îmi place să fiu surprinsă și îmi place să ofer cadouri personalizate și tot odată utile.

Chiar dacă îmi place să fac eu cadoul uneori intru si eu în pană de idei. De obicei pățesc acest lucru la persoanele cărora le ofer frecvent cadouri. De aceea sunt mereu în căutare de noi și noi idei. Perioada sărbătorilor este una dintre acele perioade când intru în priză, chiar cu o lună înainte. Mă gândesc ce le mai pot oferi cadou mamei, cumnatelor sau cele mai bune prietene ori soțului și restul familiei. Oricât de mic cineva primește câte ceva de la mine.

Anul acesta am descoperit Giftly, un magazin care a venit în ajutorul meu. Chiar dacă cadourile sunt cam aceleași pe care poate le-aș alege eu, totuși este altceva. Cutii deosebite, atenție la detalii, mesaj personalizat aici nu mă prea pricep deci asta vine perfect în ajutorul meu. Cu siguranță cine va primi un astfel de cadou va fi încântat. La fel am fost și eu când am primit cutiuța mea. Aceasta a venit chiar de ziua mea și pot spune că mi-a făcut ziua mult mai frumoasă.

De asemenea aceste cutii mi se par o ideea foarte bună de a fi oferite în cadrul colaborărilor de tip Secret Santa, la birou sau oriunde nu ai suficiente idei ori nu cunoști persoana foarte bine.

Despre Giftly.ro

Giftly.ro a luat naștere recent, în 2020, din pasiunea a trei prieteni cărora le place să se implice in achizitia unor cadouri reusite pentru cei dragi. Usor, usor, aceasta pasiune s-a transformat in mai mult și așa s-a născut Giftly , unde cei 3 pregătesc cadourile exact așa cum le-ar plăcea și lor să le primească.

Misiunea lor este să aducă zâmbete și bucurie atât pe chipul celor care primesc cadourile pregătite de ei, cât și pe chipul celor care le cumpără. Asta nu înseamnă că nu îți poți cumpăra un cadou chiar pentru tine, cu toții merităm să ne oferim ceva special și câte un cadou din când în când.

Pentru prietenii Giflty, a face un cadou este o artă, pe care o cultivă și o perfecționează pe măsură ce trece timpul și găsesc noi inspirații.

Pe Giflty.ro momentan se găsesc doar cutii cadou pentru femei, însa pe viitor acestia si-au propus sa aducă si cutii cadou pentru barbati si copii. Se asemenea îți doresc să diversifice gama de cadouri, obiecte handmade, accesorii si altele.

În funcție de cadoul pe care dorești să îl alegi pentru persoana dragă, poți optat pentru mai multe categorii pe care le găsesți pe site. Perfum lover, Spa Day, Little Joys sau Makeup Lover.

Giftly.ro cutia ce aduce zâmbete pe buze

Cutia pe care am primit-o de ziua mea a venit cu produse exact pe gustul meu. A fost o adevărată surpriză, care m-a încântat maxim. Cutia a fost frumos ambalata, cu fundiță pe care mi-a fost milă să o desfac așa că am scos-o pe lateral 😉 .Când am deschis cutia , mesajul draguț și buchețelul de flori mi-au încântat privirea și sufletul.

În talaj am descoperit rând pe rând cu emoții și curiozitate 5 produse exact pe placul meu. O carte drăguță, o lumânare parfumată cu o aromă exact pe gustul meu, o bombă de baie ce merge perfect pe vremea asta, o cremă de mâini care este un must have pentru mine în această perioadă și cireașa unul dintre rujurile mele preferate de la Maybelline.

Așa cum a fost un cadou surprinzător și atent ales pentru mine, asa cred ca va fi pentru orice femei va primi o astfel de cutie cadou și cu siguranța va aduce zâmbetul pe buze.

Cum ți se par cutiile Giftly?

Ți-ar placea să primești sau să dăruiți o astfel de cutie cadou?

Deyutza

15 Comments

  1. Foarte drăguțe aceste cutii și cred că oricărei femei i-ar plăcea o așa cutie superbă .Să te bucuri de tot ce a fost in ea draga mea !

  2. Buna! Sunt dragute aceste cutii de cadou, merg pentru un cadou mai business, cand nu cunosti foarte bine persoana si vrei sa faci o impresie placuta, pentru prieteni imi place sa compun singura cadourile. Numai bine!

  3. Super tare aceste idei. Te apreciez pentru ceea ce faci si pentru sfaturile de pe blog
    Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.