Ce jucării sunt potrivite pentru bebeluși în primul lor an de viață? Află de cele de la KidsCare

De cum apare bebelușul în viața voastră ca părinți aveți tendința de a cumpăra jucării ca și când acestea sunt musai să facă parte din viața celui mic. Cumpărați jucării cu același ritm cu care cumpărați produsele esențiale, haine și alte articole pentru îngrijirea celui mic.

Ce jucării sunt practice și potrivite unui bebeluș? Află despre acestea și despre stocul de produse disponibile la Kidscare.ro.

Un carusel muzical – melodiile pot fi liniștitoare. Sunt bebeluși care adorm pe anumite ritmuri muzicale, deci cu atât mai mult o astfel de jucărie este utilă. În plus, îi stimulează simțurile și dezvoltă coordonarea mână-ochi.

Mingi și cuburi – din materiale textile, moi, desigur. Acestea exersează prinderea și sunt ideale mai ales în perioada 3-6 luni. Unele cu foșnitoare de asemenea sau cu părți moi ce pot fi luate în guriță, calmează gingiile inflamate și stimulează curiozitatea celor mici.

Jucăriile interactive sau centrele de activități – sunt de asemenea printre cele mai căutate tipuri de jucării pentru bebeluși. Cât sunt încă mici, până la 6 luni când stau în șezut, bebelușii pot sta pe saltele de joacă. Au deasupra lor jucării cu diferite sunete, forme și culori și vor începe să fie tot mai curioși și alerți despre acestea. Pe măsură ce crește și explorează lumea din jur, își va băga degetele peste tot. De la un an un centru de activități precum regăsim și la KidsCare este ideal. Acesta permite ca cel mic să exploreze tot felul de activități, să asocieze timpul din zi cu anumite activități zilnice și, mai mult decât atât, descoperă cauza și efectul – dacă face anumite mișcări acționează anumite zgomote.

Magazinul online KidsCare, univers al lucrurilor utile pentru mamă și bebeluș

Cumpărăturile necesare pentru mamă și bebeluș le poți face și de la kidscare.ro. Un magazin online de nișă de unde poți achiziționa implicit pompă de san, cărucioare și scaune auto pentru bebeluși și copii. Adică printre primele obiecte de care ai nevoie încă de când apare pe lume minunea de copil.

O categorie aparte este cea a jucăriilor. De aici poți alege pe cele educative, jocuri de construit sau saltele de joacă pentru bebeluși. Prin joc și joacă cei mici descoperă lumea înconjurătoare. Prețurile sunt chiar accesibile, iar produsele sunt cele de care orice mama are nevoie. Dacă casa îți va fi plină de jucării, cel puțin alege pe cele sigure pentru vârstă celui mic, dar și practice.

Contact: contact@kidscare.ro

Deyutza

3 Comments

  1. Piticului meu nu i-a placut caruselul muzica, de fapt nici o jucarie cu muzica, in schimb a fost mare fac mingi si cuburi din acelea din material textil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.