Ce flori să oferi unei mirese? Află despre variante parfumate de la Anemone

Atunci când ești invitat/ă la un eveniment special precum o nuntă, te gândești să participi ducând și un buchet de flori pentru mireasă. În simbolistica lor multiplă, florile sunt corelate la astfel de momente cu însăși viața și tinerețea și nu degeaba tradițional vorbind mireasa are un buchet de flori în mână, iar mirele său poartă în piept cocardă, floare asortată cu a lui mireasă. Da, este elegant din partea ta să dăruiești flori unei mirese, însă nu orice floare.

Atunci când ai nevoie de un buchet de flori potrivit pentru un astfel de eveniment apelează la Anemone.ro. Poți chiar comanda buchete de flori ce vor fi livrate acolo unde tu indici, serviciul fiind valabil pentru capitală. Dacă nu știi exact ce ai dori să alegi te poți lasă inspirat/ă de echipa de la Anemone. Verifică și pagina lor și descoperă buchete realizate de ei, ca punct de plecare.

Ce flori poți oferi unei mirese

Sunt câteva tipuri de flori pe care le asociem mai degrabă cu evenimente funerare – garoafele spre exemplu. Așadar ai dori să eviți astfel de tipuri. Pentru un eveniment fericit, pentru momentul în care sărbătorești o postură specială în viața femeii preferă flori precum:

Orhidee – despre simbolistica acestor flori s-a tot scris. Se spune despre ele că sunt mesageri ai dragostei. Sunt sofisticate prin forma lor, așadar pot fi o alegere bună.

Hortensie – hortensia în floare seamănă cu un bulgăre parfumat. Sunt mirese care optează pentru o astfel de floare în buchetul lor. Un bulgăre colorat care va cuceri privirile, este de efect și are și un preț accesibil.

Lalele și/sau bujori – dacă nimerești la o florărie unde cei din echipă sunt pasionați de ceea ce fac, au viziune și creativitate din mâinile lor iscusite pot ieși buchete spectaculoase cu aceste două tipuri de flori. Poate și pentru că sunt delicate și nu rezistă mult, au sezonul lor limitat, sunt o prezență atractivă. Preferă însă buchete generoase, câteva lalele ar putea crea un efect de buchet sărăcăcios.

De ce să eviți crinii și trandafirii

Sunt unele dintre alegerile populare, poate și pentru că sunt accesibile la preț. În timp ce crinii sunt prea puternic parfumați, trandafiri te poți aștepta ca oricine le oferă. Așadar, dacă vei dori să surprinzi mireasa cu ceva special astfel de flori nu sunt tocmai alegerea numărul unu.

Contact: floraria@anemone.ro

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.