Pregătiri pentru școală, cumpărături de pe Dechatlon

Tic tac , timpul trece și nu mai este mult până începe scoala și odata cu ea elevii se intorc înapoi la sport. Nu știu cum sunt copii vostrii dar al meu a fost mai leneș vacanța aceasta și în afara de puțin alergat cu copii sau mers cu trotineta nu prea a mai făcut sport.

Deci abia aștept să se întoarcă înapoi la școala în sala de sport pentru o mai mare activitate sportivă. Pentru acest lucru mereu de ajutor îmi este magazinul Dechatlon. De aici cumpăr tot ce am nevoie pentru un echipament sportiv complet și nu numai. Se știe că pentru începerea școlii, mai ales pentru orele de educație fizică orice elev are nevoie de cel puțin un trening și o pereche de adidași.

Al meu copil nu a lăsat adidașii nici pe perioada verii deci suntem adepții echipamentelor sportive și din acest motiv iubim acest magazin.

Foarte încântată am fost când am găsit câteva echipamente și treninguri, care îmi plac atât mie cât și lui deci cu siguranță vom avea spor la shopping. La capitolul încălțăminte varietatea este vastă și mă bucură acest lucru. Avem nevoie de două sau trei perechi de încălțăminte nu doar pentru orele de sport ci și pentru toamna ploioasa care vine. Încălțăminte impermeabilă este o soluție foarte bună mai ales că noi suntem la munte iar vremea este foarte capricioasă.

Înapoi la școală, înapoi la sport

La categoria treninguri si îmbracaminte sport se găsesc diferite produse de bună calitate la un preț accesibil pentru toate buzunarele.

La fel este și acest trening care are un preț mai mult decât ok, doar 99lei. Se găsesc și alte modele atât pentru băieți cât și pentru fete.

Să știi că alegerea este grea așa că rezervă-ți ceva timp pentru a răsfoi toate categoriile în tihnă. La fel e și atunci când vine vorba de încălțăminte. Fiind un magazin cu articole sportive îți dai seama că e un paradis al modelelor. După cum am spus noi am avea nevoie în principiu de două perechi de încălțări.

O pereche de adidași pentru sala de sport, perfecți pentru a bate mingea 🙂 dar și o pereche pentru zilele când nu are orele de educație și care să se potrivească și altor tip de pantaloni și ținute nu neapărat sport.

Această pereche de adidași o are deja dar și-a exprimat dorința de a-i mai cumpăra o pereche tot în același model doar cu un număr mai mare. Se simte foarte bine când e încălțat cu ei și pe mine nu mă deranjează deloc, mai ales că sunt și foarte ieftini și rezistenți.

Această pereche de ghete o găsești în categoria încălțăminte impermeabilă pentru drumeții. Par o pereche de încălțări comode perfecte pentru început de școală. De asemenea mi se par perfecte și pentru o domnișoară mai ales dacă este o persoană mai sportivă și nu o interesează neapărat că nu sunt roz 🙂

Fiindcă vin ploile și frigul iar diminețile sunt ceva mai răcoroase nu trebuie să uităm nici de o jachetă impermeabilă și ea sau de ce nu o vestă care este și ea utilă.

Alege un rucsac perfect pentru școală dar și timpul liber

Și fiindcă vorbim despre întoarcerea la școală, întoarcerea la sport nu trebuie să uită de un rucsac sau ghiozdan. Pe Dechatlon nu se găsesc ghiozdanele clasice pentru cei mici, insă pentru cei mai mari un rucsac poate fi ușor folosit la școală cât și de cărat echipamentul sportiv.

Prețuri foarte bune atât la rucsacri cât și la genți sport, tu trebuie să alegi ceea ce ți se potrivește.

Iar acum că am făcut lista cu tot ce are nevoie copilul meu și al tău nu pot decât să îți urez spor la shopping și să așteptam cu nerăbdare să sune clopoțelul pentru o nouă reîntâlnire pe terenul de sport în prima zi de școală.

Tu cum aștepți începutul școlii? Ai ales echipamentul sportiv pentru orele de educație fizică ?

Deyutza

15 Comments

  1. Am început și eu cumpărăturile pentru noul an școlar ,eu le iau așa pe parcurs ,nu pe toate odată,ca să nu mi se pară că , cheltui prea mult .Au produse super faine cei de la Dechatlon și prețul este ok .

  2. Și eu mă declar pe deplin mulțumită de produsele din Decathlon.
    Momentan copil nu am, așa că respectivele cumpărături pe fac pentru mine și prieten

  3. Oh, imi amintesc de perioada cand eram eu mic copil și de entuziasmul pe care-l aveam de fiecare data cand incepea scoala.

  4. Cand eram la scoala imi placea mult perioada aceasta de “cumparaturi” pentru noul an scolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.