De ce blugii sunt cele mai iubite piese vestimentare?

Dacă te uiți puțin în jurul tău îți vei da seama că aproximativ 90% din oameni poartă blugi. De altfel, până și dulapul tău este plin de blugi. Atât bărbații cât și femeile, tinerii sau adulții, s-au lăsat seduși de acestă piesă vestimentară în tendințe, de acest material care pare „indemodabil„.

Chiar dacă inițial blugii au fost adoptați ca uniformă industrială pentru mineri, de-a lungul anilor au devenit o declarație de stil pentru adolescenți și nu numai. În perioada hippie, în anii 60-70, blugii erau adorați, de atunci forma lor s-a schimbat și diversitatea modelelor a crescut enorm.

Când moda și confortul se asociază

Dacă întrebi mai multe persoane de ce iubesc blugii îți vor da cu siguranță următorul răspuns: deoarece blugii reprezintă o piesă vestimentară confortabilă, pe care îi putem purta toată ziua fără să ne incomodeze în vreun fel. Nu transpirăm în ei, îi putem purta și în sezonul mai cald. Un alt motiv pentru care blugii sunt cele mai iubite piese vestimentare este că pot fi purtați oricând, indiferent de anotimp. Iarna îi putem purta alături de un pulover mai gros sau cu o cămașă. Vara, putem purta o fustă din blugi sau o pereche de pantaloni scurți din blugi. Vei găsi numeroase modele de blugi în magazinele de specialitate, ai de unde alege.

Rămâi în tendințe cu ajutorul blugilor

Ce trebuie neapărat să știi este că blugii sunt la modă de mai multe generații deja. Chiar dacă nu se cunoaște cu exactitate originea lor, să știi că datează din epoca bunicilor tăi sau chiar a străbunicilor. Blugii erau purtați de membrii unor trupe celebre precum Bee Gees. Mărci cunoscute precum  Chanel sau Louis Vuitton propun la ora actuală numeroase accesorii pe bază de blugi.

Pentru a nu da greș în alegerea blugilor te sfătuim să alegi blugii skinny deoarece sunt extrem de practici. Poți alege o pereche de blugi cu talie înaltă pentru a crea un efect de picioare lungi și subțiri. Blugii de culoare gri sau neagră, prespălați sau uni nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Se pot purta în orice situație, sunt extrem de comozi și rezistenți.

Deoarece blugii vor fi mereu una din cele mai căutate și mai dorite piese articole vestimentare, nu ezita să investești într-o pereche de blugi de calitate deoarece aceștia îți vor rămâne cei mai buni prieteni pentru o perioadă lungă de timp.

Deyutza

19 Comments

    • Sunt tare buni și comozi blugii! Nu cred ca exista persoana care sa nu aibă ceva perechi de blugi preferati în dulap.

  1. Pantalonii din garderoba mea ii pot numara pe degete,însă la capitolul blugi recunosc ca stau binișor, ii port foarte des

  2. Eu port doar rochii și fuste deoarece ele îmi avantajează f mult silueta. Am câteva perechi de blugi pe care le port rar însă cu drag și comoditate ❤

  3. Blugii fac parte dintre piesele cele mai versatile. Pot și asortați cu o gamă largă de piese și se pot crea ținute pentru toate genurile și momentele zilei.
    Cred că nu există om care să nu aibă măcar o pereche de blugi în garderoba sa.

  4. Si in plus față de ceea ce ai scris tu acolo, blugii sunt foarte rezistenti, se rup greu, se uzeaza greu. Ii porti ani de zile, daca nu esti obsedat de moda si ai perechi clasice. Si vin bine chiar pe un corp mai putin estetic lăsat de natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.