Chipsurile Proteice Herbalife Nutrition – o gustare savuroasă, bogată în proteine

În această vară, Herbalife Nutrition oferă o alternativă savuroasă pentru gustări – Chipsurile Proteice, disponibile în două arome: Barbecue și Smântână și ceapă. Sună bine, nu-i așa? Acum poți sa îți satisfaci poftele într-un mod sănătos.

Chipsurile Proteice sunt ideale pentru cei care caută o gustare nutritivă delicioasă, fără gluten, cu proteine vegetale, cu arome naturale și care poate fi consumată de vegani și vegetarieni. Au cu 50% mai puține grăsimi comparativ cu chipsurile din cartofi prăjiți, sunt ușor de transportat și pot fi savurate fără să afecteze obiectivele nutriționale.

Consumatorii doresc gustări bogate în proteine

Cererea consumatorilor pentru gustările sănătoase este în creștere, la fel ca și cea pentru gustările bogate în proteine. Ne așteptăm ca piața globală a gustărilor sănătoase să ajungă la 33 miliarde de dolari în următorii 3 ani. În acest context, Chipsurile Proteice completează perfect portofoliul de produse Herbalife Nutrition, venind în întâmpinarea acestui consumator informat, care își dorește ca gustarea să fie o alternativă sănătoasă, bogată în proteină vegetală de calitate, cu conținut scăzut de calorii și cu puține grăsimi”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Chipsurile Proteice Herbalife Nutrition – o gustare savuroasă, bogată în proteine

Chipsurile Proteice cu aromă de Barbecue și cele cu aromă de Smântână și ceapă oferă o gustare cu 50% mai puțină grăsime decât chipsurile din cartofi prăjiți, deoarece chipsurile de la Herbalife Nutrition nu sunt preparate prin prăjire. Datorită procesului inteligent de preparare fără prăjire și ingredientelor sale de înaltă calitate, Chipsurile Proteice de la Herbalife Nutrition sunt o opțiune de gustare delicioasă ce contribuie la atingerea necesarului zilnic de proteine.

Chipsurile Proteice cu aromă Barbecue au un gust ușor picant și aromă fină de fum, fiind un răsfăț delicios și nutritiv pentru vegani, iar cele cu aromă de smântână și ceapă pot fi savurate de vegetarieni. Chipsurile Proteice sunt perfecte atunci când sunteți pe drum, în mișcare, și pot fi consumate chiar și după antrenamentele fizice, fiind o modalitate minunată de a vă menține obiectivele nutriționale. Ambele variante sunt bogate în proteine din mazăre.

Chipsurile Proteice cu arome de Barbecue și Smântână și ceapă sunt disponibile, începând cu data de 15 iunie, exclusiv prin rețeaua de Distribuitori independenți ai companiei. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați www.herbalife.ro.


P.s 🙂 Chipsurile proteice cu aromă de barbecue sunt potrivite pentru vegani. Aroma de smântână și ceapă este potrivită pentru vegetarieni.

Deyutza

15 Comments

  1. Yummy cred că sunt delicioase ,nu le-am încercat ,dar cele cu smântână si ceapă cred că mi-ar place foarte mult .

  2. Sunt destul de faine aceste chipsuri. Imi place ca au mlte proteine si putine grasimi. Din pacate nu pot manca multe odata, probabil compozitia din mazare nu se potriveste 100% cu organismul meu, dar chiar si asa imi plac. ^_^

  3. Wow, chiar m-ai facut curioasa! As vrea sa incerc ceva diferit si mai sanatos pentru copiii mei (ca sa inlocuiesc chips-urile de cartofi dupa care tanjesc ei uneori).

  4. Le voi încerca și eu, sunt o alternativa mult mai sănătoasa decât cele din magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.