Detergent Persil DeepClean

În zilele însorite, vremea frumoasă de afară parcă te îmbie să ieşi mai mult cu familia sau prietenii, să te joci cu cei mici sau să te relaxezi pe iarbă la soare. Astfel, este inevitabil că hainele noastre se vor murdări şi chiar se vor păta mai des.

Dar pentru a te ajuta să te bucuri de vară şi soare, păstrându-ţi în acelaşi timp hainele impecabile, îţi prezint noul detergent Persil cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Eu una folosesc de ani de zile Persil și m-am învățat pentru comoditate să folosesc pernuțe.

Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C. Acesta îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor. Acesta este unu lucru foarte bun, astfel ajutam natura si amprenta de carbon.

În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă. Un alt aspect pe care îl urmaresc atunci cand folosesc diferiti detergenti, indiferent ca e vorba de cel de vase, haine sau orice alt fel.

Tu ai încercat această nouă formulă? Care este detergentul pe care-l folosesti cel mai des? Cum preferi pudra, calpsule sau gel?

Deyutza

4 Comments

  1. Foarte bune aceste capsule ,am început să le folosesc și eu de ceva timp și sunt super mulțumită de ele.

  2. Foarte bune aceste capsule, eu nu am încercat încă, folosesc ariel lichid, am folosit capsule și nu se topesc bine în mașină de spălat când pun la spălat

  3. Prietenul meu cel mai bun. Am testat aceste capsule și am fost foarte mulțumită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.