Sporturi de vara cu articole Dechaltlon

Vara ne bate la usă. Zic ne bate pentru că din cate observ cel putin la mine se lasa greu asteptată. Temperaturile nu sunt de vara, mai degraba primăvara dar eu sunt pesimistă că va veni.

Odată cu venirea verii trebuie să ieșim și noi cu albinuțele la mișcare. Nu că nu am făcut și până acum dar nimic nu se compara vara cu o sesiune de ciclism, de mers cu rolele, trotineta sau o porție zdravănă de înot. În funcție de tine și pasiunile tale poți alege clar să practici fotbal, volei pe plajă și nu numai, badminton, tenis de câmp sau chiar drumeții pe dealuri și munți.

Ultimii 2 ani au fost destul de restrictivi și e bine să profitam cât mai mult cu ieșitul în natura pentru că adevărul e că am stat destul prin casă. Multe persoane s-au îngrășat în această perioadă iar sportul le-ar prinde foarte bine.

Acest articol a început de la faptul că eram în căutare de o trotinetă pentru copilul meu. Este o persoană destul de activă, iese afară cu copii, merge cu bicicleta însă anul acesta îți dorește o trotinetă. Am zis să îi facem pe plac copilului mai ales dacă e vorba de sport. Orice ieșire afară în natură îi face bine și chiar nu putem să îi refuzăm asta copilului. 🙂 Mai ales că a stat suficient în casă și chiar a pus și el câteva kilograme pe el.

După cum ziceam sporturi de vară sunt multe și după cum poate v-am obișnuit tot ce ține de sport cumpăr de pe Dechatlon. Aici găsești tot ce ai nevoie, la prețuri bune.

Articole sport pentru ciclism

Mersul pe bicicletă l-am învățat de mică încă de pe la 4-5 ani, cam așa am ținut să îmi învăț și copilul. Cu toate că el a trecut mai întâi și prin tricicletă cu care a reușit să învețe mult mai repede. Astazi deja împarte bicicleta cu tatăl său, și merge mai bine ca mine. Consider că e bine ca orice persoană să știe să meargă pe bicicletă pentru că e sănătos, iar multe persoane adulte dau bani la sală să facă bicicletă. Nu e mai simplu să o ai tu acasă și să mergi cu ea oriunde îți dorești. Așa ”împuști 2 iepuri” odată că faci sport și odată că ieși în natură și te bucuri de aer curat și soare. Pe Dechatlon găsești biciclete pentru cei mici, pentru cei mari, roți ajutătoare, căști, genunchiere, cotiere și tot ce ai nevoie.

Articole pentru înot

Înotul deși se poate practica oricând vara se mi se pare cel mai frumos. Înotul în mare sau la piscină pe timpul verii este de vis. 🙂 Bălăceala copiilor și distracția lor este incomparabilă. Pe site vei găsi articole pentru înot cum ar fi măști pentru snorkeling , aripioare pentru înot, căști, costume de baie, ochelari de apă, papuci, baghete din spumă și multe altele.

O astfel de mască mi se pare super, mai ales pentru copii dornici de explorare. Ce poate fi mai frumos să descoperi dedesupturile mării și să le vezi cu ochii tăi.

E timpul pentru patinat cu role…..

O singura dată sau de două m-am dat cu rolele nu prea am simțit că sunt de mine, însă cu patinele de gheață m-am înțeles super. Cu toate astea văd domnișoarele și fetițele prin fața blocului sau prin parc cu tot felul de role. Acum nu mai e ca ”pe vremea mea” și totul se mișcă într-un alt mod. Patinatul pe role este un sport minunat, mai ales pe timpul verii. Ca și cu bicicleta faci efort, te deplasezi mai ușor și te bucuri de natura.

Rolele nu sunt doar pentru fetite și baieții pot practica acest sport de vară însă recunosc că baieți am văzut mai puțini pe role.

Însă pe ei i-am văzut mai des în drumeții, la fotbal sau baschet. Alte sporturi care se practică și vara și ale căror articole ele găsești pe Dechatlon la secțiunea sporturi de vară.

Voi sau copii vostrii ce sporturi practicati vara? Mergeti la pescuit, pe deal, cu bicicleta sau la mare pentru razele soarelui și înot? Care este sportul de vară preferat? Aveți în plan să achiziționați ceva să vă ajute în desfașurarea acestor activități?

Deyutza

4 Comments

  1. Sportul preferat sunt drumețiile,cu inotul nu mă împac deloc ,cu rolele nici atât așa că drumețiile sunt pe primul loc .

  2. Si eu folosesc produse decathlon si imi plac mult. Consider ca sunt de foarte buna calitate. Chiar si pentru Cristina cumpar de la ei. Are si aceste role

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.