Lansare Biphase Lipo-Alcoolique, inovație dermatologică Bioderma

Trăim o perioadă destul de grea, și oricât ne-am dori tot trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și să ne dezinfectăm mâinile cât mai des. Din păcate sunt sigură că multora dintre noi, anul trecut și până acum mâinile noastre au avut de suferit. Ne-am spălat pe mâini mai des ca niciodată și am folosit dezinfectanți cu 70%alcool. Toate aceste ne-au distrus epiderma și asta a dus la o piele sensibilă, mâini aspre și uscate. Folosind în exces dezinfectant de mâini, bariera naturală a pielii este slăbită, iar mâinile devin aspre și deteriorate.

Din fericire pentru noi Bioderma s-a gândit la toate și a creat primul biphase Lipo Alcoolique. Aceasta este o inovație dermatologică brevetată la nivel mondial. Biphase Lipo-Alcoolique Bioderma este prima soluție bifazică lipo-alcoolică ce dezinfectează și hrănește pielea. Produsul acționează în 2 faze: faza alcoolică (90%), prin care se elimină total virusurile și microbii, îmbogățită cu o fază lipidică (10%), prin care se păstrează lipidele biomimetice prezente în mod natural în filmul hidrolipidic.

1. Faza alcoolică pentru protejarea sănătății (74.5% etano)l. 

2. Faza lipidică pentru îngrijirea pielii (10% ulei de shea și squalană). 

Biphase Lipo-alcoolique– inovație dermatologică Bioderma

• Se bazează pe o formulă bi-fazică: faza uleioasă/galbenă + faza alcoolică/albastră

• Prezintă o toleranță excelentă, în cazul a 95%dintre utilizatori

• Protejează pielea împotriva uscăciunii în cazul a 100%1 dintre utilizatori

• Pielea a 85%1 dintre utilizatori a fost mai catifelată

• Vine într-un recipient de 100ml cu pulverizator, ușor de folosit și de purtat oriunde mergi

• Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai sensibilă

• Se adresează tuturor membrilor familiei, inclusiv copiilor cu vârsta peste 3 ani

• Nu conține parfum

Dezinfectantul de mâini cu pulverizator este ușor de folosit și încape foarte bine în geantă. Un alt lucru care îmi place este faptul că produsul este absorbit rapid de piele, lăsând o senzație de catifelare, fără ca mâinile să fie lipicioase sau să aibă senzația de urme de grăsime. Hidratează bine pielea și după, nu mai am nevoie să aplic o cremă pentru hidratare. Ca orice dezinfectant nu trebuie făcut abuz de el, însă clar din tot ce am folosit până acum, acesta îmi place cel mai mult. De ce, e lesne de înțeles nu cred că are rost să detaliez.

Dezinfectantul pentru mâini Biphase Lipo-Alcoolique de la Bioderma este disponibil în farmacii sau online. 

Promisiunea Naos

100% din profiturile generate de vânzarea produsului Biphase Lipo-alcoolique, în țările unde își desfășoară activitatea filialele NAOS, vor fi donate fundațiilor și asociațiilor care luptă împotriva epidemiei.

Această donație va fi efectuată pe durata pandemiei către fundațiile și asociațiile care depun eforturi pentru combaterea epidemiei. Un lucru minunat și un mare BRAVO echipa Naos.

Sunt curioasa ție cum ți se pare această inovație? Cum ți se pare și gestul celor de la Naos- Bioderma de a dona tot profitul?

Vei cumpăra produsul? Nu uita să îți menții mâinile curate și dezinfectate – pune sănătatea pe primul loc.

Deyutza

28 Comments

 1. Un produs foarte bun ca și celelalte pe care le au ,ador produsele lor ,iși merită din plin bănuții .Imi doresc să-l încerc si pe acesta .

 2. Se la Bioderma nu folosesc produse. Am găsit de la branduri bio și etice, variante care îmi merg super bine. Am mâinile sensibile.

  • Sunt sigura ca este un produs foarte bun,la fel ca toate celelalte produse ale lor,cel puțin cele pe care eu le-am încercat și mi-au plăcut foarte mult. Mi-ar plăcea sa îl incerc

 3. Sunt tare curioasa de acest produs, eu aveam probleme cu pielea mâinilor dinainte de pandemie deci vine la fix acest dezinfectant bifazic.

 4. Sunt foarte curioasă sa incerc acest spray și o sa-l cumpăr cu siguranță, mai ales că poate fi folosit si de copii.

 5. Bioderma este un brand profi, imi plac foarte mult produsele lor, o sa cumpar si acest nou produs, vreau neaparat sa il incerc!

 6. Mi se apre foarte frumoasa initiativa Bioderma, faptul ca doneaza veniturile obtinute din vanzarea acestor produse. Si eu folosesc solutia, e foarte faina!

 7. Bioderma este unul dintre brendurile mele preferate și abia aștept să încerc noul produs Biphs lipo alcoolique.
  Iar inițiativa este absolut apreciabilă!

 8. Este absolut minunat acest dezinfectat. Nu mai pot folosi dezinfectantii clsici de cand l am descoperit pe acesta.

 9. Super mi se pare acest produs si e foarte fain ca se poate purta in geanta ca sa.l poti avea la indemana atunci cand ai nevoie de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.