Idei de cadouri pentru cei dragi din Dechatlon

Tradiția spune că de Paști trebuie să ne înnoim. În Duminica Paștelui trebuie să purtăm haine noi și frumoase. Cel puțin eu așa știu de când sunt mică și mereu am încercat să mă țin de această tradiție. Acum nu știu dacă am vrut neapărat să respect tradiția sau am găsit un nou și bun pretext pentru cumpărături 🙂

Bine înțeles că îmi doresc multe dar încerc să mă limitez și când vine vorba de cumpărături pe Dechatlon cumpăr pentru toată familia. Nu suntem vreo familie de sportivi însă preferam hainele mai comode și ceva mai sportive. Eu una Primăvara și toamna nu prea mai ies din adidași, soțul și nu ies decât iarna si atunci doar când e zăpada mai mare :))

Idei de cadouri sportive

Cumpărături de la Dechatlon fac mereu, cumpăr atât din online cât și din magazinele fizice. Ne plac articolele lor și noi chiar suntem mulțumiți de tot ce am cumpărat până acum. Chiar săptămâna trecută i-am cumpărat copilului o pereche de adidași și zilele acestea mă gândeam să mai dau o comandă. Pentru că da trebuie să vină iepurașul la copil.

Idei de cadouri sportive pentru copii

Copilului meu de ceva vreme i s-a năzărit că vrea o trotinetă. Noi eram între bicicletă și trotinetă dar el nu că vrea trotinetă. Ne-am gândit că acum e cel mai bun prilej să îi luam trotineta și eventual bicicleta mai târziu ori de ce nu de ziua lui. În plus trotineta am văzut că nu e foarte scumpă deci ne permitem acum.

În plus pot să îi iau și o vestă că și asa am tot căutat peste tot și nu găseam nimic din ce îmi doream. Am găsit câteva la reducere deci e bine de profitat. Primăvara obișnuiesc să îi dau un trening sau un hanorac si o vestă deasupra și e gata de drum.

Asta e ce vreau să îî iau eu copilului însă tu dacă ai alte preferinte găsești și alte articole sportive pentru copilul tău. Și pentru fetițe se găsesc trotinete, role, căști, sau rachete de bardminton. Dacă ai acasă un pasionat de baschet sau de fotbal să știi că pe site găsești și coșuri de baschet sau porți pentru fotbal și tot ce mai are nevoie pentru practicarea oricărui sport.

Idei de cadouri sportive pentru bărbați

Și aici gama de produse e largă. În funcție de sportul pe care îl practică sau hobby-ul pe pe care îl are, poți opta pentru multe cadouri. Poți alege de la rucsace, gantere, accesorii pentru bicicletă, pescuit sau orice altceva are nevoie. Al meu este doar acvarist și circulă cu bicicleta. Pentru că vine și ziua lui vreau să îi cumpăr o pereche de mănuși de ciclism, o pereche de adidași și cred că un sistem antifurt. De multe ori lasă bicicleta în fata blocului și cel mai indicat este un asemenea sistem. Cunoscându-l acest cadou sunt sigură că îl va încânta foarte mult.

Idei de cadouri sportive pentru femei

Și nu în ultimul rând a venit rândul nostru al femeilor. Ca si mai sus si aici avem o gamă largă de produse. Mie una nu îmi trebuie decât o pereche nouă de adidași și eventual o vestă. O vestă e bine venita la orice tinuta sport mai ales că acum primăvara se lasa greu și ba e frig ba e cald.

Modelul acesta îmi place și cred că mi-ar prinde tare bine mai ales pentru diminetile sau serile mai răcoroase.

Acestea fiind spuse , zic că ideile de cadouri sunt utile și perfecte pentru toata lumea. Așa ne înnoim fiecare cu câte un obiect vestimentar dar avem și câte un alt produs utile pe plan sportiv. Tu ai în plan astfel de idei de cadouri?Ce obișnuiești să faci cadou de paști sau cu ce gen de haine te înnoiesti?

Cumperi de obicei de pe Dechatlon? Cum ți se par ofertele și produsele lor?

Deyutza

10 Comments

  1. Eu tocmai i-am luat role fetitei mele si intentionez sa-i mai iau si niste adidasi. Desi daca stau bine si ma gandesc mi-ar trebui si mie o vesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.