O nouă comandă cu produse Femmeluxe

Ultima comandă Femmeluxe s-a întâmplat demult, dar au fost ceva probleme cu brexitul si a ajuns destul de greu. Într-un final a ajuns cu bine și eu am reușit să mă bucur de produsele primite.

Ca de obicei câteva neconcordanțe dar nu ceva grav ne descurcam 🙂 Pentru că în sezonul rece îmi place să adopt un stil mai sport și în această comandă am avut două perechi de pantaloni de trening. Sunt o mulțime de seturi complete în categoria Grey Loungewear. De data asta am luat doar pantalonii, dar data viitoare cred că o sa iau un set complet pentru că sunt tare faine, grosuțe și foarte călduroase.

O nouă comandă Femmeluxe

Aparent două perechi de pantaloni diferite dar totuși destul de asemănătoare. Din păcate o pereche mi-a fost bună și una puțin cam mare. Adevărul că nici nu au fost ambele aceiași mărime, dar speram că îmi vor fi buni pentru că mi-a plăcut bata de la elastic.

Un lucru care îmi place și nu prea la acesti pantaloni este faptul că sunt cu talie înaltă. Asta îmi place, dar tot odată nu îmi place că nu se așează tocmai ok pe mine și arată destul de dubios în față.

Per total sunt ok, îmi plac și deja pe cei de jos i-am purtat de câteva ori.

Aceștia în schimb îmi sunt ceva mai largi și se asează destul de urât. Din păcate sunt și puțin mai largi pe picior dar și mai lungi. Deja i-am oferit cadou pentru că din păcate nu sunt pentru mine.

Un al treilea produs din comandă a fost această jachetă scurtă. Mi-a plăcut mult când am văzut-o pe site dar din păcate aceasta a fost una dintre dățile în care ce am văzut pe site nu s-a potrivit. Aici nu mă refer că nu coioncide cu poza de pe site, nu coincide cu ceea ce speram eu că va fi. O vedeam în multe ținute, o vedeam combinată în felși chip dar din păcate pe mine nu mă avantajează. În concluzie aș vrea să o ofer cadou și pe aceasta poate își găsește stăpâna.

Eu port L/XL iar aceasta e o jachetă ce se potrivește unei persoane ce poartă xl/xxl sau să fie ceva mai corpolentă.

Jachetă din denim neagră

De partea cealaltă se află această rochie care la fel mă așteptam să fie ceva mai lungă. E foarte frumoasă, este elastică și acei creți ascund burtica 🙂 Din păcate ceva cam scurtă pentru ceea ce port eu de obicei și sincer nu știu dacă o voi purta.

Deși eu am ales-o cu gândul că o voi purta la diferite evenimente petrecute în casă, gen Paște, Crăciun, zile onomastice.

Rochie roșie mulată

Așadar din toată comanda mea m-am ales doar cu un singur produs, sigur, cu restul încă sunt în dubii dacă le opresc sau le dau cadou.

Acum să îmi spui tu cum ți se par alegerile mele, îți place vreunul dintre produse?

Deyutza

16 Comments

  1. Foarte faine toate ,dar rochia este super drăguță și culoarea este frumoasă ,păcat că nu-ți sunt toate potrivite .Să le porți cu mare drag pe cele care-ți sunt bune !

    • Pantalonii de trening sa stii ca mi se pare si mie ca sunt croiti aiurea, dar am si unele haine care sunt chiar misto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.