Mascara Maybelline Lash Sensational

Ca și cu fondul de ten sunt mereu în căutare de câte o mascara nouă. Deși îmi place una, caut mereu altele și altele tocmai din dorința de a testa cât mai multe.

Una dintre ultimele mascara testate este Maybelline Lash Sensational.

Imi doream o mascara care sa îmi ofere volum, alungire și o privire intensă. Am ales-o știind că Maybelline au mascara bune, care în cele mai multe ori mi-au satisfăcut dorințele.

Recunosc că la început nu am fost foarte încântată de ea pentru că mi se părea că îmi încarcă prea mult genele. Urăsc genele lipite și efectul acela de piciorușe de păianjen. După câteva aplicări am ajuns la un dozaj și o aplicare ce am considerat-o ok pentru ce îmi doresc eu.

Peria sa conică dispune de peri fermi din plastic, care înfășoară perfect fiecare geană. Conferă volum și o lungime considerabilă și promite că previne lipirea genelor. Eu nu sunt tocmai de acord la acest aspect, având în vedere că am avut mascara ce separa efectiv fiecare geană. Aici m-am chinuit puțin să obțin acel efect, l-am obținut însă nu în totalitate și cu toate astea îmi place.

Îmi accentuează foarte frumos privirea și de multe ori nu am nevoie de un machiaj complicat pentru o privire intensă. Mă mulțumesc cu un strat de mascara pentru a putea ieși din casă. De multe ori nu mai am timp de un machiaj mai elaborat, fard, eyeliner și alte cele, iar mascara este salvarea mea.

Nu este rezistent la apă sau la lacrimi, și nici nu prea se demachiază ușor. Eu una pentru a nu-mi agasa genele, atunci când sunt rimelată cu el, prefer să mă demachiez cu un bifazic. Acesta topește mai ușor machiajul și astfel îmi facilitez demachierea.

Consistenta rimelului Maybelline Lash Sensational mi s-a părut potrivită, nici prea lichida, nici prea uscată.

Negru intens, alungire și volum, preț bun ce să mai îmi place.

Rimelurile de la Maybelline mi se par cele mai bune variante accesibile ca preț de pe piata, e imposibil sa nu găsești unul care să se potrivească nevoilor tale.

Tu folosești produse Maybelline? Care este rimelul tău preferat de la acest brand?

Deyutza

16 Comments

  1. Cred că am avut și eu mascara de la Maybelline și mi-a plăcut cum s-a comportat. În ultima vreme nu am mai folosit atât de mult mascara, dar am nevoie de una nouă pentru că o folosesc totuși. Mi-am notat, o voi cumpăra pe aceasta.

  2. Nu am mai folosit de mult timp mascara de la Maybelline. Cred ca imi voi cumpăra si eu, arata tare fain pe gene.

  3. Chiar imi place mult cum arata pe gene si face o diferenta vizibila. Eu totusi cred ca vreau intai sa incerc rimelul cel nou de la ei pentru ca toata lumea il lauda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.