4 ani de Sweeteria vine cu noi arome de ciocolată fără zahăr

Despre Sweeteria știi deja, am tot scris pe blog în trecut și în ultima vreme am povestit câte ceva atât pe instagram cât și pe facebook. Dacă nu ai gasit postările mele de acolo atunci fac un mic rezumat și aici,pentru că astfel e mult mai ușor de aflat noutățile.

Anul acesta Sweeteria a împlinit 4 ani. 4 ani de când ne bucurăm de ceva dulce fără zahăr cu 0 calorii. Ciocolatele lor sunt delicioase și până la ele nu am încercat nici una fără zahăr. Nu știam și nici nu credeam că o ciocolată sau un dulce fără zahăr poate fi atât de delicios.

Este foarte posibil să știi deja că Sweeteria nu înseamnă doar ciocolată fără zahăr, înseamnă mult mai mult. Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti aceia care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor.

Atât pe site-ul lor cât și în plafare, sau magazine DM găsești varietate largă de produse. De la an la an și-au extins gamele de produse.

În acest moment pe site găsești ciocolate cu diferite arome, napolitane, gemuri, dulcețuri, poridge , cereale, unturi vegetale. Acum cu ocazia aniversării celor 4 ani s-au lansat noi sortimente de ciocolată.

Noi sortimente de ciocolată fără zahăr

 • Ciocolata cu lapte, mar si portocala
 • Ciocolata cu lapte si caramel sarat
 • Ciocolata amaruie cu spirulina
 • Ciocolata amaruie cu polen
 • Minitablete din ciocolata alba si afine
 • Minitablete din ciocolata alba si zmeura
 • Minitablete din ciocolata Dark Love
 • Minitablete din ciocolata alba cu matcha si lemon
 • Minitablete din ciocolata extra dark 98%
 • Banuti de ciocolata galbena Sweeteria
 • Banuti de ciocolata roz Sweeteria
 • Banuti de ciocolata verde Sweeteria

Tot cu această ocazie am primit și eu un mini pachet cu câteva dintre aceste noi sortimente. M-am bucurat mult de cele primite și ne-a fost greu la împărțit.

Ceea ce am primit eu au fost cele 4 ciocolate cu lapte,măr portocală, ciocolata cu lapte si caramel sărat, cele două sortimente de ciocolată amăruie și minitabletele de ciocolată albă cu afine. În plus am mai avut și o cutie de Dulcișor și o mască personalizată.

Primești o mască personalizată la comenzi de peste 250lei pe site

Dacă și tu vrei să te bucuri de noile sortimente sau de ce nu de cele vechi, poți să comanzi pe site iar la comenzi de peste 250 de lei ai transportul gratuit și primești cadou o mască personalizată.

Despre sortimentele noi de ciocolată pot spune că mi-au plăcut toate. M-au surprins plăcut chiar și ciocolatele amărui. Nu sunt tocmai o iubitoare de ciocolată amăruie, dar aceasta chiar nu e așa.

Interesantă este și ciocolata cu lapte și caramel sărat. Are bucăți de sare, cred că e sare mare si, nu știu însă mie una îmi place mult combinația de dulce sărat.

Mă bucur că m-am răsfățat cu aceste noi sortimente de ciocolată fără zahăr și zero calorii. Îmi place când mănânc ceva ce îmi place și nu se depunde 🙂

Tu ai încercat ciocolatele sau produsele Sweeteria? Ai ceva preferate?

Deyutza

15 Comments

 1. Ma incanta faptul ca este o ciocolata fara zahar asa ca n-as putea refuza asta niciodata. Mie imi place varianta cu caramel sarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.