De ce îmi place să citesc flawless.ro

Atunci când timpul îmi permite ”răsfoiesc” internetul și caut diferite reviste, site-uri să mă relaxez. Una dintre revistele pe care le citesc constant este www.flawless.ro . Este o revistă plină cu de toate. Chiar dacă trăim într-o lume digitală, rapidă și uneori stresantă, pasiunile noastre rămân neschimbate. Printre pasiunile mele se numără filmele,fotografia și lectura, dar și alte lucruri mai puțin academice cum ar fi călătoriile, moda și frumusețea.

Despre toate acestea citesc cu plăcere articole altfel pe Flawless.ro, o revistă online care-mi place mult și alături de care particip la diferite colaborări.

Dacă nu știi cine și ce este Flawless, te invit pe site să te delectezi cu articolele de acolo dar înainte vreau să punctez câteva aspecte.

www.flawless.ro este o revistă online fondată de Alexandra Nuță-Stoica, fost redactor-șef la Jurnalul de Estetică și, mai târziu, la Șapte Seri, și de Ioana Radu. Aceasta din urmă s-a retras din proiectul flawless, dar a rămas cel mai bun prieten al proiectului editorial și cel mai drag colaborator al Alexandrei și al întregii echipe flawless.

Revista are 6 secțiuni dedicate viciilor noastre cotidiene

Cele 6 secțiuni sunt : fun&games, fashion&accessories, beauty&makeup, lifestyle&leisure, how to și boys&toys – la masculin. Pentru că da, este o revistă pentru ambele sexe, pentru “băieţi buni, fete rele şi toți cei cu inima neîmblânzită și dor de ducă”.

Revista www.flawless.ro propune subiecte interesante din toate punctele de vedere, de la interviuri cu vedete și designeri români, cu și despre creație, până la recenzii de cărți și filme sau recomandări de călătorie. Rubrica How to… este dedicată micilor trucuri care ne pot face viața mai ușoară, zi de zi, aceasta fiind una dintre preferatele mele. De aici aflu tot felul de trucuri care îmi sunt de ajutor și chiar pe pot împărtășii cu prietenele mele.

Flawless.ro – revistă online de lifestyle

Această revistă online de lifestyle își propune în primul rând să prezinte publicului artiști talentați, la început de drum, designeri creativi, uneori necunoscuți, dar și părțile mai puțin știute ale călătoriilor și vacanțelor din România și din străinătate. Mai pe scurt Alexandra &Co vor să ajute și să susțină pe toți cei ce au nevoie de promovare.

De pe site nu lipsesc nici articolele despre muzica, film, lansari și TIK TOK 🙂

www.flawless.ro susține toți oamenii creativi din mediul online, fie că vorbim despre jurnaliști de renume sau bloggeri, prin campanii integrate în cadrul revistei și nu numai și de aceea îmi place să o citesc.

Mai multe despre flawless.ro poți citi și pe Facebook și Instagram.

Tu citești reviste online sau bloguri ? Ai unul preferat? Știai despre Flawless.ro ?

Deyutza

17 Comments

 1. Foarte faina revista, am intrat si eu acum pe site si chiar are articole super interesante, o pun si eu la bookmarks, mersi!

 2. Nu citesc reviste online ,dar aceasta pare faină .O să trag și eu puțin cu ochiul să mă uit .

 3. Foarte interesanta este aceasta revista !
  Si eu cate o data mai citesc reviste on -line !
  Multumesc frumos pentru recomandare !
  O seara frumoasa !

 4. Nu citesc reviste online dar m-ai facut curioasă cu acest articol. Mulțumesc pentru recomandare!

 5. Stiam de aceasta revista de anul trecut cred de la Beauty with Criss cred!
  Am sa intru sa citesc si eu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.